Eaton zet in op vergroten veiligheid in openbare ruimten met anderhalve meter-armatuur

Powermanagementbedrijf Eaton introduceert de CrystalWay Social Distancing armatuur.

Deze pictogram armatuur met 1,5 meter-aanduiding is ontwikkeld om de veiligheid in openbare ruimten te vergroten.

Expertise van Eaton

De CrystalWay Social Distancing armatuur maakt gebruik van de expertise die Eaton heeft op het gebied van noodverlichting. Zo heeft de armatuur een hoge lichtsterkte voor optimale zichtbaarheid. De armatuur wordt geleverd met 3x2 pictogrammen voor één, anderhalf en twee meter afstand en is geschikt voor muurmontage met enkelzijdig pictogram of voor plafondmontage met dubbelzijdig pictogram. Deze speciale armatuur is, in tegenstelling tot de overige Eaton CrystalWay producten, géén noodverlichting, maar een normale verlichtingsarmatuur die aangesloten kan worden op 230V.

Eaton is zich bewust van de impact van het coronavirus op onze samenleving en realiseert zich dat bedrijven een belangrijke bijdrage leveren aan de aanpak daarvan. Daarom zal de winst over deze specifieke 1,5 meter-armatuur in 2020 volledig worden gedoneerd aan (lokale) goede doelen en instanties die zich bezighouden met COVID-19.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie