Verwacht tot wel 45% meer snelheid tijdens de installatie met de nieuwe compacte kunststof SPEED-verdeler van REHAU

Met REHAU vloer-verwarming begeef je je op het gebied van Smart Comfort.

Complete, betrouwbare en ergonomisch goed doordachte systemen voorzien van slimme technische details om zowel de installatie als service zo snel en smart mogelijk te maken. Nieuw in ons productgamma is de SPEED HKV-D P verdeler – een compacte en snel te installeren kunststof verdeler.

 
De SPEED HKV-D P verdeler

De RAUTHERM SPEED HKV-D P is een pomploze kunststof verdeler. De verdeler is zo geconstrueerd dat je deze snel kunt aansluiten. De insteek SPEED-fittingen besparen heel wat tijd in het aansluiten van de groep. Je knipt de buis af op de juiste lengte en die steek je in de verdeler. De buis zit dan direct vast. De insteek SPEED-fittingen zorgen voor een snelle montage van de REHAU vloerverwarmingsbuizen. Er is een variant beschikbaar geschikt voor de RAUTHERM SPEED 16 en RAUTHERM SPEED K 16 buizen en een variant voor de RAUTHERM S 17 buis.

Daarnaast is de verdeler erg compact dankzij de mono-verdeelbalk. De aanvoer- en retourbalk zijn thermisch gescheiden in één balk. Dit is ideaal voor kleine, compacte ruimtes. De inbouwhoogte voor de verdeler wordt met zo’n 15cm gereduceerd. Zo plaats je de verdeler makkelijk onder een trap of in een nis.

De primaire aansluiting van de SPEED-verdeler is een variabele aansluiting. Deze kan van onder of van opzij worden aangesloten en er is een keuze uit links of rechts. Dit maakt een installatie in elke positie mogelijk.

De voordelen op een rij:
  • Mono-verdeelbalk voor een eenvoudige en compacte montage
  • Met insteek SPEED-fittingen voor een snelle en zekere aansluiting
  • Variabele primaire aansluiting; van onderaf of aan de zijkant
  • Dankzij de uitbreidingsset verdeler eenvoudig uitbreiden met een extra groep

Kijk op onze website voor meer informatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie