Voor diverse kerken, monumentale panden, woningen en hotels leverde Belned dit jaar al voorzetramen.

De productie draait op volle toeren in Raamsdonksveer. En dat heeft een reden. Bij Belned bent u verzekerd van een voorzetraam van topkwaliteit. Geheel naar uw wensen en compleet op maat. De voorzetramen worden uitgevoerd met aluminium of, voor een meer klassieke uitstraling, met hout. Omdat Belned in huis produceert en assembleert is er een ruime keuze in glasdiktes en zijn speciale vormen geen probleem. Er zijn zelfs speciale voorzetdeuren mogelijk.  

 

Voorzetramen van Belned

De voorzetramen van Belned hebben zich al bewezen. Met de isolerende werking weren ze tocht, kou, warmte en geluid van buiten en houden ze warmte binnen in de wintermaanden. Met voorzetramen voor enkelglas wordt al snel een rendement van 50 tot 80% behaald. Het is een ideale oplossing om (achteraf) extra te isoleren, omdat er geen werkzaamheden aan bestaande constructies nodig zijn en het aanzicht van een woning of bedrijf behouden blijft.

 

Lift-out Goéland voorzetraam

Het lift-out Goéland voorzetraam is een populaire oplossing op dit gebied. Het lift-out voorzetraam combineert de voordelen van vaste en niet-vaste voorzetramen. Bij dit systeem wordt een kaderprofiel gemonteerd voor uw originele raam, waar het voorzetraam eenvoudig in- en uitgelift kan worden. Zo blijft het mogelijk om de ramen af en toe open te zetten of de originele ramen te reinigen.

 

Voor advies zijn architecten, glaszetters, schilders en bouwbedrijven bij Belned ook aan het juiste adres. Kijk op de website van Belned voor meer informatie over voorzetramen of de andere beglazingsartikelen. Neem direct per mail contact op met een van de vertegenwoordigers of bel (0162) 576 576.