IDIS is bekroond met de hoogste positie in de Secure Campus Awards 2020, uitgereikt door het tijdschrift Campus Security & Life Safety.

De jaarlijkse wedstrijd erkent de meest opmerkelijke prestaties van het jaar van fabrikanten in de beveiligingsbranche, waarvan de producten echte verbeteringen in campusbeveiliging hebben opgeleverd. De IDIS 12MP Panomorph Fisheye (DC-Y8C13WRX) won de hoogste prijs in de categorie 'IP-camera'.

 

Selectie door onafhankelijke jury

De juryleden waren onder de indruk van diverse recente succesvolle implementaties van de IDIS 12MP Fisheye op campussen en (hoge)scholen wereldwijd en in zorginstellingen van de Britse gezondheidsdienst NHS. Het onafhankelijke panel van juryleden uit de beveiligingsindustrie selecteerde de beste inzendingen op basis van: kenmerken, innovatie, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit, ontwerp, marktkansen en impact in de beveiligingsindustrie, technische vooruitgang en schaalbaarheid.

 

Smart UX Controls

Volledig omgevingsbewustzijn is de sleutel tot snelle respons op incidenten op campussen en dankzij de 12MP resolutie van de IDIS Fisheye-camera kan video in Ultra HD tot aan de rand worden gedewarpt, zonder beeldvervorming. Gebruikers kunnen eenvoudig pan, tilt en zoom gebruiken met de zeer vloeiende Smart UX Controls. Deze innovatie biedt campussen een betaalbare manier om videobewaking voor de hele site te realiseren met minder camera's en zonder dode hoeken.

 

Bovendien is de Fisheye camera volledig cybersecure, eenvoudig te installeren met plug&play-technologie en de totale eigendomskosten voor gebruikers zijn lager dan bij traditionele videotechnologie.

 

Integratie

Als onderdeel van een IDIS totaaloplossing, integreert de 12MP Panomorph Fisheye naadloos met recorders en Video Management Software (VMS). Voor interoperabiliteit met apparatuur en systemen van derden ondersteunt de camera ONVIF en IDIS biedt een eenvoudige Software Development Kit (SDK) voor integratie met indringer- en toegangscontrole.

 

Wilt u meer informatie over de 12MP Panomorph Fisheye camera? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0162 - 387 247 of mail ons.