IDIS Deep Learning Analytics (IDLA) in de finale van de Benchmark Magazine Innovation Awards van dit jaar in de categorie Analytics.

Benchmark gelooft dat de toekomst van de sector ligt in het creëren van innovatieve en slimme oplossingen. Om integrators in staat te stellen dergelijke oplossingen voor eindgebruikers te creëren, is het van belang dat fabrikanten en serviceproviders innovaties leveren. Innovaties die de technologische mogelijkheden van hun producten verbeteren en die ontwikkelingen op een realistische manier kunnen implementeren om voordelen en toegevoegde waarde te bieden. Om dergelijke vooruitgang te benadrukken en te belonen, houdt Benchmark zijn jaarlijkse Innovation Awards.
 

Gebruikers van IDLA profiteren van:
  • Robuuste en kalibratievrije objectdetectie en -classificatie (objecten zoals mensen, auto’s en fietsen)
  • Detectie van indringers en rondhangen
  • Krachtige intelligente zoekfuncties
  • Volgen op kleur, object en nummer

 

Flexibiliteit en efficiëntie

Omdat beveiligingsteams onder druk staan ​​om veranderende risico's aan te pakken en zich aan te passen aan nieuwe manieren van werken, is flexibiliteit en efficiëntie belangrijker dan ooit. IDIS geavanceerde deep learning-videotechnologie kan helpen, waardoor de druk in de controlekamer wordt weggenomen, de productiviteit wordt verbeterd en ervoor wordt gezorgd dat kritieke gebeurtenissen nooit worden gemist.

 

Vooruitgang in bewaking en beveiliging

IDIS Deep Learning Analytics maakt het nu gemakkelijker om met voorheen arbeidsintensieve taken om te gaan en biedt gebruikers een krachtig scala aan analysetools voor zowel video zoekopdrachten als live monitoring. Deze vooruitgang verbetert de bewakingsactiviteiten en verbetert de efficiëntie van de beveiligingsteams.

 

Toonaangevende nauwkeurigheid 

Onafhankelijk getest tot 98% nauwkeurigheid. IDLA wordt aangedreven door de derde iteratie van de IDIS Deep Learning Engine en biedt gebruikers een reeks functies, waaronder objectdetectie, indringerdetectie, detectie van rondhangen, plus andere nuttige analysefuncties zoals filteren van metadata. Omdat IDLA toonaangevende nauwkeurigheid biedt, worden operators niet geplaagd door valse waarschuwingen. Dit betekent dat controlekamer personeel meldingen en alarmen kan vertrouwen en op zijn beurt sneller en met meer vertrouwen een passende reactie kan initiëren wanneer een waarschuwing wordt geactiveerd.
 

Al deze krachtige tools zijn beschikbaar via het modulaire en schaalbare IDIS Solutions Suite VMS en, voor kleinere en middelgrote ondernemingen, via de vooraf geconfigureerd, 64-kanaals plug-and-play AI-in-the-Box.
 

Nieuwsgierig naar IDIS Deep Learning Analytics? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0162 - 387 247 of per mail.