Your idea, our solution

IDA, ofwel 'Interior Doors Aluminium', springt in op de trend van minimalistische binnendeuren -en wanden met een industriële steellook. Nog beter: IDA doet het met aluminium waardoor strakke lijnen met hoogste detaillering in het oog springen en een karaktervolle uitstraling geven aan elk interieur.

 
Voor elk interieur

Dankzij de uitgebreide collectie van IDA creëer je voor elke interieurstijl, zowel modern, klassiek als industrieel, een passende binnendeur -of wand die de woning uniek maakt. De minimalistische aluminium profielen in combinatie met glas zorgen voor transparantie en een optimale lichtinval waardoor een erg ruimtelijk effect verkregen wordt.

 

Je kunt zowel enkele, dubbele , taats- en schuifdeuren terugvinden in het gamma. Afhankelijk van de interieurstijl kun je kiezen voor grote glaspartijen of onderverdelingen.

 

Verkrijgbaar in alle kleuren

Deze aluminium binnendeuren zijn verkrijgbaar in alle kleuren, waardoor ze steeds aan het kleurenpalet van het interieur aangepast kunnen worden. Door de specifieke manier van ontwikkelen wordt er steeds maatwerk geleverd dat bovendien lokaal geproduceerd wordt!

 

Beglazing

Qua beglazing kan IDA van 8 mm enkel glas tot 12 mm gehard of 6/6/2 gelaagd glas herbergen. Deze laatste is zeer geschikt voor toepassing in kantooromgevingen waar ook de factor geluidsisolatie een rol speelt.

 

IDA is onderdeel van Aliplast Aluminium Systems. Zowel IDA als Aliplast ontwikkelen aluminium systemen voor binnen- en buitenoplossingen voor ramen en deuren.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van IDA of u kunt per mail contact opnemen.