IDIS DirectCount is ontworpen voor nauwkeurigheid en een snelle opzichzelfstaande implementatie.

Het helpt bedrijven te voldoen aan richtlijnen voor sociale afstand en bezettingsbeperkingen, door mensen anoniem te tellen bij het binnenkomen en verlaten van het gebouw. DirectCount zorgt ervoor dat klanten, bezoekers en medewerkers de ruimte krijgen die ze nodig hebben en zo veilig mogelijk worden gehouden.

 

Functies omvatten:
  • Zeer nauwkeurige live data bezettingsgraad
  • Visuele waarschuwingen - met instelbare bezettingsgraad limieten
  • Snel en eenvoudig zelf te installeren oplossing
  • Gebouwen van alle formaten - met enkele, meerdere en/of brede in- en uitgangen
  • Optie voor uitsluiten personeel in tellingen

 

Waarschuwt en werkt nauwkeurig

DirectCount levert live bezettingsgraad data met visuele waarschuwingen zodra limieten worden bereikt of overschreden. Als een opzichzelfstaande oplossing, werkt DirectCount onafhankelijk van bestaande IT netwerken. Bovendien biedt het een nauwkeurigheid van wel 99%, zelfs bij fel zonlicht en totale duisternis.

 

Sociale afstand

Realtime bezettingsgraad data heeft ook na de sociale afstand maatregelen zijn waarde. Zo laat de data zien wanneer het druk of juist rustig is, welke ruimtes bezet of vrij zijn. Dit kan gebruikt worden om gebouw en personeel efficiënter in te zetten.

 

Privacy en anonimiteit

Bovendien beschermt IDIS DirectCount de privacy en anonimiteit van personen. De anonieme sensor technologie vereist geen camera‘s of video om correct te werken. Geavanceerde functies kunnen de bezettingsgraad data nog nauwkeuriger maken door personeel uit te sluiten in de bezettingstelling.


Meer info over de mogelijkheden met IDIS DirectCount?

Neem dan telefonisch contact met ons op: 0162 - 387 247 of mail ons.

Download hier de DirectCount brochure.