Altijd de juiste comfortabele temperatuur

Bedien vloerverwarming slim en snel met NEA SMART 2.0

Je eigen woning is een plek om je thuis en comfortabel te voelen. De juiste temperatuur speelt hierbij een belangrijke rol. Geen wonder dat er steeds vaker wordt gekozen voor vloerverwarming. Hier wordt echter vaak een cruciaal punt over het hoofd gezien: alleen met een slimme ruimteregeling kan er een echt feelgood-klimaat ontstaan. Ontdek NEA SMART 2.0; de ruimteregeling met een strak design en slimme functies om elke ruimte op het juiste moment van de juiste temperatuur te garanderen.

Met NEA SMART 2.0 wordt voldaan aan de meest uiteenlopende eisen op het gebied van vloerverwarming- en koeling. Van de ruimtetemperatuurregeling in eengezinswoningen tot complexe oplossingen tot maximaal 60 ruimtes. Installatie, inbedrijfstelling en onderhoud zijn met NEA SMART 2.0 niet meer tijdrovend.

Eenvoudige installatie en snelle inbedrijfstelling

Zowel de draadloze als bedrade (BUS) uitvoering van de NEA SMART 2.0 onderscheiden zich in de praktijk door een zeer eenvoudige installatie. NEA SMART 2.0 profiteert daarnaast van een centrale programmering van alle thermostaten – gemakkelijk via smartphone, tablet of pc. Tijdrovend instellen en naregelen is niet meer nodig.

Klanttevredenheid verbeteren door onderhoud op afstand

Bespaar tijdrovende afspraken ter plaatste en vertrouw in plaats daarvan op onderhoud en diagnose op afstand. Zo kun je klanten snel en accuraat helpen.

Altijd de juiste comfortabele temperatuur

NEA SMART 2.0 leert van het verwarmings- en gebruiksgedrag in iedere ruimte en past zich daarop automatisch aan. Toch een andere temperatuur instellen? Dan kan dit eenvoudig met de hand of smart online via spraakbesturing of via de app.

Tot 20% besparen op verwarmingskosten

Dankzij de geofencing-technologie verwarmt NEA SMART 2.0 alleen wanneer de gebruiker ook daadwerkelijk thuis is – of onderweg daar naartoe. Ook beschikt de NEA SMART 2.0 over open raam-detectie en een autonome energiebesparende modus, waarmee energiebesparingen tot wel 20% mogelijk zijn!

Elegant, tijdloos design

De ruimtethermostaten zijn verkrijgbaar in twee kleurvarianten – subtiel in het wit of als blikvanger in het zwart. Het display is standaard voorzien van een moderne LED-matrix.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie