Het beste van twee werelden: Twinson vlonderplanken

Heering levert composiet vlonderplanken van het merk Twinson.

Deze vlonderplank combineert de warme uitstraling van hout en de duurzaamheid van kunststof. Dankzij hun natuurlijke uitstraling vormen de vlonderplanken een perfecte harmonie met de omgeving.

Twinson producteigenschappen

De grondstof van Twinson vlonderplanken is een houtkunststof composiet dat 100% recyclebaar is. Daarmee is Twinson een milieuvriendelijk alternatief voor hardhout. Het materiaal is waterbestendig, splijt niet en is splintervrij. De vlonderplanken worden niet glad, ook niet bij regen, en zijn goed bestand tegen insecten.

Vlonderplanken makkelijk te verwerken

De vlonderplanken zijn eenvoudig te plaatsen. Het kunststof is goed op maat te zagen en vervolgens vast te zetten op een onderconstructie door middel van uit het zicht weggewerkte montageclips. Voor het afwerken van de randen zijn afwerkprofielen beschikbaar.

Afmetingen vlonderplanken

De vlonderplanken zijn verkrijgbaar in zes kleuren, in de werkende breedte 140 mm en in de lengtes 400 en 600 cm. De dikte betreft 28 mm.

Voordelen van Twinson vlonderplanken
  • Duurzaam en onderhoudsarm
  • Natuurlijke uitstraling
  • Wordt niet glad (ook niet bij regen)
  • Montage met onzichtbare bevestiging
  • Milieuvriendelijk
Onderhoud & reiniging

Het materiaal is gemakkelijk te reinigen met een hogedrukspuit en eventueel in combinatie met een mild reinigingsproduct. Heering raadt wel aan om algemene vlekken zo snel mogelijk te verwijderen met water en spons en een mild reinigingsproduct.

Vraag een gratis monster aan

Benieuwd naar de kleuren en kwaliteit? Vraag nu een gratis kleurmonster aan. Wij zorgen ervoor dat u het binnen twee werkdagen in huis heeft.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie