IDIS Cybersecurity brochure is uit

In de moderne omgeving is de dreiging van cyber-aanvallen tegen een video-bewakingssysteem toegenomen, waardoor cybersecurity een belangrijk aandachtspunt is voor klanten en operators.

Naast traditionele lokale en hardwarebeveiligingsmaatregelen, moeten de integriteit, vertrouwelijkheid en toegankelijkheid van videobewakingsgegevens worden beschermd tijdens het opnemen, ophalen en verzenden. Gebruikers kijken nu naar fabrikanten en het gebruik van moderne technologie, best practices en functies om deze uitdagingen aan te gaan.

Maximale Cybersecurity

IDIS heeft consequent rekening gehouden met cyberveiligheidsproblemen. Zo zijn een uitgebreid aantal technologieën en functies ontwikkeld voor maximale bescherming van eindgebruikers en hun hardware- en softwareoplossingen. Naast het opleiden van installateurs en integratiepartners over het belang van het ontwerpen en implementeren van een fysiek gescheiden netwerk (of het partitioneren van een geïsoleerd VLAN op gedeelde netwerkapparatuur), biedt IDIS een uitgebreide en veelzijdige aanpak om maximale cybersecurity te garanderen.

Deze aanpak richt zich op drie hoofdgebieden: veilige gegevenstoegang, veilige gegevensoverdracht en beveiligde gegevensregistratie.

Download hier de IDIS Cybersecurity brochure.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie