Aliplast Aluminium Systems lanceert aluminium gevelbekleding Deco Wall

De aluminium gevelbekleding Deco Wall past perfect bij de hedendaagse architectuur.

De gevelbekleding is opgebouwd uit een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale profielen in verschillende designs. De onzichtbare bevestiging en rechte lijnen geven de woning een strakke uitstraling.

De ultieme keuzevrijheid

Met vier verticale profielen, smal, breed, diep of open en één horizontaal profiel, bepaalt u zelf het lijnenspel van uw woning. Ook qua kleur is de keuze eindeloos. U kiest uit het complete Aliplast kleurengamma waar tal van kleuren een 25 jaar Seaside kleurgarantie hebben. Een extra speciaal kleurenspel kunt u krijgen door het achtergrondprofiel in een andere kleur te nemen als het afwerkingsprofiel.


Geef uw woning een unieke look door ook deuren en poorten mee te bekleden. U kunt de Deco Wall ook over uw raam laten lopen. Zo brengt u het licht naar binnen, maar is er geen volledige doorkijk in uw woning.


De ultieme installatie-eenvoud

De gevelbekleding bestaat uit een basisprofiel, waar ook een hoek-, eind- en overgangsprofiel toe behoren. Daarop worden via een kliksysteem de afwerkingsprofielen gemonteerd. Zo krijgt u een onzichtbare bevestiging.

Keuze uit vijf verschillende afwerkingsprofielen

Bij de verticale profielen heeft u keuze uit twee verticale smalle profielen van 30mm. De DW230 is 20mm diep en de DW231 is 40mm diep. Het verticale U-profiel heeft een slanke open kant die u naar wens kunt invullen met kleuren of belichting. De DW240 is een verticale gevelbekleding met brede profielen van 80mm, ideaal voor grotere oppervlaktes. Het horizontale profiel (DW233) heeft een schuine bovenkant die ervoor zorgt dat er geen water op de profielen blijft liggen.

De gloednieuwe aluminium gevelbekleding Deco Wall werd in primeur voorgesteld op Batibouw. De officiële lancering is voorzien op 1 juni 2020. Vanaf dit moment kunt u ook terecht bij onze dealers voor alle informatie en prijzen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie