Compleet gecertificeerde systemen van Staalkozijn Nederland

Een van de meest toegepaste lichte scheidingswanden in de Nederlandse utiliteitsbouw is de metal stud wand.

Een dergelijke binnenwand zonder openingen is ondenkbaar, vandaar dat Staalkozijn Nederland vele toepassingen heeft om de binnenwandopeningen te vullen. Alle kozijnen worden per werk op maat gemaakt waardoor de indeling geheel naar eigen inzicht bepaald kan worden, zonder afhankelijk te zijn van bijvoorbeeld vaste systeemmaten.

Functionele eisen

Afwijkende wanddiktes, bijvoorbeeld bij loodwanden of geluidwerende wanden, zijn voor Staalkozijn eerder regelmaat dan uitzondering en worden daarom met hetzelfde gemak geproduceerd, zonder dat u daarvoor veel meer betaalt. Ook vele functionele eisen zijn in te vullen met de mééstelkozijnen of 2-schalige nástelkozijnen van Staalkozijn. Er zijn daarom vele proeven en testen gedaan bij gerenommeerde en geaccrediteerde instituten voor zowel vast-glas-kozijnen als deurkozijnen. Staalkozijn brengt daarom gezamenlijk met vooraanstaande leveranciers van deuren en glas compleet gecertificeerde systemen op de markt.

Hierbij kunt u denken aan de volgende eisen:
  • Brandwering 20 t/m 120 minuten
  • Brandwering in de E, EW en EI classificatie
  • Rookwering Sa en S200
  • Geluidwering t/m Rw’p 62 dB
  • Inbraakwering RC2/WK2, RC3/WK3, RC4/WK4
  • Kogelwering FB4
  • Stralingswering t/m 8 mm loodequivalent
Combinatiemogelijkheden

Ook voor onder andere doorvalveiligheid, balworpveiligheid, loketten en zichtwering kunt u bij Staalkozijn terecht. Het professionele team van Staalkozijn staat u graag te woord over de combinatiemogelijkheden van de bovengenoemde eisen. Want niet alleen zijn hoge kwalificaties haalbaar, ze kunnen vaak ook nog eens met elkaar gecombineerd worden.

Neem eens een kijkje op de website onder het kopje “Functie” en “Raamkozijnen”.

SINO en PLANAR

Buiten de vele functionele eisen kunnen de kozijnen in meerdere esthetisch aantrekkelijke uitvoeringen worden toegepast. Hierbij kunt u denken aan de verdekt-liggende SINO kozijnen of de PLANAR kozijnen voor vlakliggende naar buiten én naar binnendraaiende deuren.


Kortom: vraag Staalkozijn voor al uw binnenwandopeningen of stuur een e-mail naar info@staalkozijn.nl.

U kunt Jochem Bollen ook rechtstreeks een e-mail sturen  of bereiken op telefoonnummer 06 51 20 67 38.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie