Belned MegaAir ventilatieroosters: de missing link met buiten

Het ventileren van een woning is van belang voor een gezond binnenklimaat.

De constante toevoer van verse lucht voorkomt het teveel aan koolstof-dioxide, waterdamp en onprettige luchtjes in huis. Juist in deze tijden, waarin we allemaal veel binnen verblijven, is deze ‘missing link’ met buiten belangrijk.

MegaAir serie

Als specialist in beglazingsartikelen heeft Belned een ruim assortiment ventilatieroosters. Met hun eigen label MegaAir combineren ze kwaliteit en een aantrekkelijk design. De MegaAir serie bestaat uit een selectie meest voorkomende ventilatieroosters: MegaAir 80HD en MegaAir 80FL. Dit zijn thermisch onderbroken aluminium ventilatieroosters voor op het glas met een glasaftrek van slechts 80mm. De FL-variant is speciaal ontwikkeld voor schuiframen en -deuren. De ventilatieroosters kunnen geïntegreerd worden in zowel kunststof, houten als aluminium kozijnen en op ramen met verschillende glasdiktes (glasgoot van 26, 30, 34, 38, 39-53mm). Met glasgoot van 39 tot 53 mm zijn ze ook geschikt voor triple glass.

De belangrijkste voordelen van Belned MegaAir sommen we voor u nog op.

  • Gezond binnenklimaat: door een constante toevoer van verse lucht.
  • Design: de elegante plaatsing zorgt ervoor dat er niets wijzigt aan de woning. Bovendien zijn de Belned MegaAir ventilatieroosters beschikbaar in de meeste RAL-kleuren.
  • Onderhoudsvriendelijk: geen terugkerend onderhoud nodig, zoals verven. Reinigen met lauw water of een niet agressief poetsmiddel volstaat.
  • Duurzaam: de aluminium onderdelen van de Belned MegaAir ventilatieroosters zijn UV- en vochtbestendig, roesten niet en zijn vormvast.
  • Milieuvriendelijk: alle onderdelen van de Belned MegaAir ventilatieroosters zijn 100% te recyclen en herbruikbaar.
  • Maatwerk: Belned MegaAir ventilatieroosters zijn er voor de meeste glasdiktes en alle raamtypes (hout, aluminium en kunststof) en worden door Belned voor u op maat geleverd.
  • Belned kwaliteit: als specialist heeft Belned kennis en ervaring in huis op het gebied van beglazingsartikelen. Wij staan voor kwaliteit en bieden u dit dus ook met de MegaAir ventilatieroosters.

Meer weten over deze nieuwe standaard voor ventileren? Kijk op de website of neem contact op met de vertegenwoordigers van Belned via (0162) 576 576.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie