KONE lanceert wereldprimeur: ’s werelds eerste digitale lift

De KONE DX liften hebben ingebouwde connectiviteit dat zorgt voor ontelbare mogelijkheden en een nieuwe gebruikerservaring.

Meer dan een lift

Een lift is niet langer enkel een manier om je tussen verdiepingen te verplaatsen, maar een integraal en geïntegreerd platform dat zorgt voor een compleet nieuwe “verbonden” ervaring. Het is een combinatie tussen design, technologie, nieuwe materialen, apps en diensten.

Aangepast aan de gebruiker

Voor ontwikkelaars en gebouweigenaren is een belangrijk voordeel de mogelijkheid om de liftervaring nu en in de toekomst aan te passen en te upgraden. Met de nieuwe KONE DX liften zijn klanten in staat aanvullende software en diensten voor liften aan te passen en te kiezen gedurende de gehele levensduur van een gebouw.

Integreren met bestaande gebouwsystemen

Door gebruik te maken van application programming interfaces (API's) maakt de aanpak van KONE het gemakkelijk om verschillende installaties, apps en diensten te beheren en te integreren met nieuwe en bestaande systemen. Voor liftgebruikers brengt dit een groot aantal nieuwe ervaringen met zich mee, waarbij fysieke hardware en digitale diensten kunnen worden gecombineerd. Deze kunnen dan weer worden aangepast aan individuele behoeften en voorkeuren, wat een nieuw niveau van gemak en comfort biedt.

Nauwe samenwerking met klanten

“We hebben nauw samengewerkt met onze klanten om onze KONE DX liften te ontwikkelen en vorm te geven, zodat deze het beste aan hun snel veranderende behoeften kunnen voldoen. Nieuwe technologieën bieden ons de mogelijkheid om geïntegreerde en gemakkelijk aanpasbare ervaringen te creëren en daarmee gemak bieden aan klanten en gebruikers”, aldus Henrik Ehrnrooth, President en CEO van KONE.

Elke KONE DX-klasse lift biedt:
  • De mogelijkheid om gemakkelijk en op afstand digitale services als KONE 24/7 Connected Services en KONE Residential Flow te activeren.
  • Beveiligde API's voor oplossingen van derden, om nieuwe en enerverende diensten te creëren. KONE kondigt daarnaast een samenwerking aan met een aantal bedrijven, waaronder Blindsquare; Robotise; Soundtrack Your Brand en meer, voor een nog betere people flow experience.
  • Nieuwe designs en innovatieve materialen, waaronder antivlek-, antikras- en antibacteriële oppervlakken.
  • Geavanceerde dynamische weergave-, geluids- en verlichtingsopties om de sfeer en het interieur te transformeren.
  • Een reeks duurzame materialen om te voldoen aan criteria voor groene gebouwen zoals BREEAM.

De KONE DX liften vervangen ons huidige aanbod van liften en zullen ook voor modernisering beschikbaar worden. Bekijk hier alle mogelijkheden.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie