Eersteklas mobiliteitsbeheer

Alle Schindler 3000 en 5000 liften zijn geschikt voor onze revolutionaire PORT Technology, met alle voordelen van kortere reistijden door bestemmingsbesturing, hogere vervoerscapaciteit en de mogelijkheid voor volledige gebouwbeveiliging en gepersonaliseerde toegang. PORT maakt gebouwen aantrekkelijker, efficiënter en waardevoller. 

 

Prestaties                                                                                                                 

Schindler bracht een revolutie teweeg in de liftenbranche met de PORT bestemmingsbesturing. De PORT Technology is speciaal  geschikt voor grotere liftgroepen of in commerciële gebouwen met grote verkeersstromen, PORT verbetert de vervoerscapaciteit en vermindert de reistijden, beide tot 35%.

 

Comfort

PORT voorkomt grote drukte, zowel in de lobby als in de cabine, door passagiers met gelijke bestemmingen te groeperen en aan hun individuele lift toe te wijzen. PORT kan daarnaast volledig geïntegreerd worden met de toegangs- en beveiligingssystemen; myPORT verzorgt de gebouwtoegang en liftbediening vanaf uw smartphone.

 

myPORT

Met myPORT beweegt u zich snel, veilig en comfortabel door het gebouw, gebruik eenvoudigweg uw smartphone om deuren te openen en de liften te bedienen. Gebruikers van myPORT kunnen digitale uitnodigingen (SMS) maken en beheren voor  hun bezoekers of direct met hun spreken met hun smartphone als video intercom. De gebruiksvriendelijke toepassingen van myPORT kunnen aangepast worden voor zowel commerciële als residentiële gebouwen.

 

PORT Access

PORT Access is een revolutionair toegangscontrolesysteem voor commerciële en residentiële gebouwen en biedt hiermee een hoogwaardige oplossing voor interne mobiliteit. Huurders en bezoekers reizen veilig en comfortabel van de gebouwtoegang tot aan hun bestemming via een netwerk van PORT Access terminals. PORT Access terminals ondersteunen tevens myPORT.

 

Nieuwsgierig geworden over de mogelijkheden en voordelen van de Schindler PORT Technology? Bezoek dan de speciale website.