Belangrijk voor je gezondheid; een optimale ruimteakoestiek!

Je gezondheid staat of valt met het optimaliseren van de ruimteakoestiek

Deze zorgt niet alleen voor een betere spraakverstaanbaarheid, motiviatie en productiviteit. Het vermindert ziekteverzuim en verbetert de stemming van medewerkers. Soundless Acoustics biedt duurzame, decoratieve, geluidsabsorberende oplossingen waarmee een prettige ruimteakoestiek en daarmee een prettige ruimtebeleving gerealiseerd wordt, waarbij gezondheid en welzijn centraal staan. 

Graag stellen we onze mogelijkheden voor:
SoundART akoestische decoratieve panelen

Met onze SoundART kun je op een gemakkelijke laagdrempelige manier de ruimteakoestiek verbeteren zonder afbreuk te doen aan het interieur, door simpelweg schilderijen, foto’s en (kunst) prints aan de wand te veranderen in een akoestische versie met exact hetzelfde aspect. Er verandert niets aan de uitstraling van de ruimte, maar wél aan de ruimtebeleving. Deze zeer betaalbare akoestische panelen/schilderijen kun je in elke gewenste print en afmeting bestellen in een uniek geanodiseerd aluminium frame.

Soundless Green Wall akoestische panelen met 100% natuurlijke mummie-mos

Voor een exclusieve en “groene” uitstraling, leveren wij (akoestische) wandpanelen in elke gewenste afmeting en van 100% echte en natuurlijk geprepareerde mos waarmee een naadloze wand gerealiseerd kan worden. Onze Soundless Green Wall is volledig onderhoudsvrij en heeft geen water of daglicht nodig! Ieder paneel wordt op maat en met de hand gemaakt en is dus volledig uniek.

SoundSQUARE akoestische roomdividers

Nieuw is onze nieuwe Sound Square, de stijlvolle geluidsabsorberende, modulaire en zeer decoratieve ruimte afscheiding die nauwelijks ruimte in beslag neemt, bijdraagt aan de privacy en de geluidsabsorptie, waarmee tegelijkertijd het “open” aspect van een ruimte behouden blijft. Deze prachtige oplossing past in elk interieur design en is leverbaar in een reeks en combinatie van verschillende kleuren en diverse afmetingen.

Soundblox akoestische betonblokken

In een situatie waar een robuuste, stabiele muur net zo belangrijk is als de ruimteakoestiek, zijn Soundblox daarvoor de perfecte oplossing! Met Soundblox akoestische betonblokken kan de oplossing voor geluidsabsorptie, geluidsisolatie én brandveiligheid geïntegreerd worden in een stabiele muurconstructie. Alles geregeld in één wand. Met een kleurtje erop past deze muur in elk design.

Voor elk interieur en elke toepassing is een geschikte oplossing mogelijk om de ruimteakoestiek te optimaliseren. Soundless Acoustics adviseert en levert elke oplossing op maat.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie