Snelle renovatie met verwijderbare losse vloerbedekking

norament® 975 LL: makkelijk verwijderbare en herbruikbare rubber vloerbedekking in nieuwe kleuren en uitvoeringen.

Onder de naam norament® 975 LL brengt rubber vloerfabrikant nora systems een makkelijk verwijderbare en herbruikbare rubber vloerbedekking op de markt met verbeterde kwaliteit. De lancering komt voort vanuit een toenemende vraag naar duurzame verwijderbare losse tegels. Door de eenvoudige installatie zijn de tegels ideaal voor snelle renovatie en tijdelijke vloerbedekking. Daarnaast is het product specifiek ontworpen voor plaatsing op verhoogde en zwevende vloeren, over bestaande oude vloerbekledingen en voor renovatie van vloeren. norament 975 LL is verkrijgbaar in twee dessins en acht kleuren.

Eén systeem, meerdere toepassingen

norament 975 LL is zeer geschikt voor ruimtes die snel moeten worden gerenoveerd, zoals kantoren, scholen, industriegebouwen en winkelruimtes. De vloer is direct na installatie toegankelijk en ruimtes hoeven dus niet te worden afgesloten. Doordat de tegels eenvoudig kunnen worden gelegd en indien nodig weer verwijderd, is het ook ideaal voor tijdelijke installaties, bijvoorbeeld voor tentoonstellingen in musea.

“Een ander groot voordeel van norament 975 LL is dat de tegels kunnen worden gebruikt op verhoogde vloerpanelen en zwevende vloeren. De tegels zijn eenvoudig te verwijderen. Daardoor blijft de onderliggende ruimte, waar alle installaties voor communicatie, elektriciteit of water vaak geïntegreerd zijn, altijd toegankelijk ”, legt Jeroen Floris, Trade Marketing Manager, uit. Andere toepassingsgebieden zijn openbare gebouwen, scholen of flatgebouwen. Zo kunnen de tegels zelfs op bestaande vloeren of bij het renoveren van vloeren snel, gemakkelijk en ongelast worden geïnstalleerd. norament 975 LL is verkrijgbaar in tegels en combineert goed met norament 926 grano trapvormen.

Stijgende vraag naar duurzaam en milieuvriendelijk

“We zien een toenemende vraag naar duurzame verwijderbare en herbruikbare rubber vloerbedekkingen voor de bovengenoemde gebieden. Daarom hebben we besloten norament 975 LL in ons portfolio met standaardproducten op te nemen”, aldus Floris. "Bovendien zijn de vloertegels CO2-neutraal gedurende de gehele levenscyclus van het product, net als de andere vloeren van ons moederbedrijf Interface. Door gemakkelijke verwijdering en snelle installatie is de ‘verhuisbare vloerbedekking’ tevens een circulaire oplossing.”

Bewezen nora-eigenschappen

De twee verschillende beschikbare dessins worden geproduceerd met de gebruikelijke hoge nora-kwaliteit. Zo zijn norament 975 LL rubber vloerbedekkingen zeer duurzaam vanwege hun dichte oppervlak en zijn ze gemakkelijk te reinigen, zodat ze er zelfs na jaren gebruik nog steeds erg goed uitzien. Ze bieden uitstekend loop- en stacomfort en goede geluidsisolatie, wat een aanzienlijk voordeel is in gebieden met veel verkeer. Bovendien zijn nora rubber vloerbedekkingen vlamvertragend (brandklasse volgens EN 13501). Dankzij hun lage uitstoot dragen ze ook bij aan een gezonde luchtkwaliteit en een aangenaam ruimteklimaat in alle voorzieningen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie