Storax is officieel verdeler van Skylux lichtkoepels in Nederland.

Storax BV is al meer dan 40 jaar uw leverancier voor een breed scala aan luiken zoals o.a.: vloerluiken, dakluiken, wandluiken, explosieluiken en vluchtluiken. Onlangs is het assortiment nog verder uitgebreid met Skylux lichtkoepels.

 

Voor ieder dak een geschikte oplossing

Het programma van Skylux bestaat uit lichtkoepels in kunststof, glas of hybride. In totaal bieden wij 180 verschillende afmetingen en meer dan 6000 mogelijke combinaties, die grotendeels uit voorraad leverbaar zijn. Door slimme designs bieden Skylux lichtkoepels tot 40% meer lichtinval dan traditionele oplossingen. De kwaliteit en duurzaamheid zijn daarnaast uitstekend. Om die reden krijgen klanten standaard 10 jaar fabrieksgarantie!

 

Dakdekkers kiezen voor polycarbonaat!

De meeste dakdekkers kiezen voor een polycarbonaat koepel vanwege de nodige voordelen:
 

Voordeel 1: Hoge slagvastheid

Deze koepel wordt ook de pantserkoepel genoemd, omdat hij zeer slagvast is, namelijk 250 x hoger dan glas van dezelfde dikte. Deze koepel garandeert dan ook de 1.200 Joule doorvalveiligheid. Deze doorvalveiligheid is cruciaal, zeker nu platte daken meer betreden worden voor het onderhouden van zonnepanelen en technische installaties.

 

Voordeel 2: Makkelijke plaatsing dankzij licht gewicht

Kunststof is licht van gewicht. Daardoor kan de dakdekker de koepel eenvoudig alleen installeren.

 

Voordeel 3: Lichtdoorlatend en toch hittewerend

Polycarbonaat is een transparante kunststof, maar kan tegelijkertijd ook hittewerend zijn d.m.v. een heatstop laag. Deze laag reflecteert 49% warmtestralen terug (dit is 24% meer dan bij een heldere koepel).

 

Voordeel 4 : Inbraakveilig

Dankzij de inbraakvertragende rode klipdop is de koepel inbraakveilig.

 

Voordeel 5: Een grote keuze aan vormen en formaten

Skylux kunststof koepels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. De meeste dakdekkers kiezen voor bolvormige koepels, omdat deze zelfreinigend zijn. De piramidevormige koepel wordt vaak toegepast vanwege de esthetische meerwaarde.  

 

Voordeel 6: Ook in kunststof behaalt u een hoge isolatiewaarde

Heeft uw project hoge isolatie-eisen? Kies voor een koepel met meerdere wanden of de EP-versie. De meeste dakdekkers kiezen voor 3-wandige koepels. Deze bieden u méér energiebesparing (tot 35%!) voor een kleine meerprijs.

 

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Fred Slingerland.

Storax BV

Wattstraat 1

3335 LV Zwijndrecht

078-3030936

storax@storax.nl