Rockpanel Premium: brandveilige gevelbekleding met custom designs

Wanneer de gevel aan hoge brandveiligheidseisen moet voldoen, wordt de keuze in geveldesigns een stuk beperkter.

Maar met Rockpanel Premium krijg je juist nog meer ontwerpvrijheid. Dit plaatmateriaal behaalt Europese brandklasse A2-s1,d0 en biedt daarnaast alle andere voordelen van Rockpanel. Architecten hebben de vertrouwde vrijheid van vormgeving en design en ze kunnen daarnaast kiezen voor op maat gemaakte designs en afmetingen, ook in kleine volumes.

Wil je bijvoorbeeld graag een brandveilige gevel realiseren met een warme, natuurlijke uitstraling? Ga dan voor een Rockpanel Premium Woods design. Vraag een gratis Rockpanel Woods monster aan.

Liever een custom design? Rockpanel Premium

Rockpanel Premium wordt standaard geleverd in Europese brandklasse A2-s1,d0 met ProtectPlus beschermlaag. Deze plaat biedt de mogelijkheid tot op maat gemaakte designs, afwerkingen in verschillende glansgraden én individuele formaten. Combineer al onze kleuren, designs om tot jouw gewenste gevelplaat te komen. Er zijn drie verschillende glansgraden beschikbaar: mat, semi-glans en hoogglans. Je kunt ook verschillende glansgraden combineren om die extra dimensie toe te voegen. Deze plaat in dikte 11 mm maakt ook blinde mechanische bevestiging mogelijk voor een strak eindresultaat. Alle ontwerpmogelijkheden ontdekken? Vraag hier de brochure aan.

Gratis Lunch & Learn sessie over brandveilige gevels

Zorgen voor een brandveilig gebouw is niet alleen een kwestie van de juiste bouwmaterialen kiezen. Waar moet je op letten bij het maken van een brandveilige gevel? Wij komen graag langs bij jouw architecten- of aannemersbureau om hier meer over te vertellen. Boek hier een gratis Lunch & Learn.

Duurzaam van begin tot eind

De grondstof basalt is vrijwel onbeperkt voorhanden in de natuur en vormt de basis voor onze uit steenwol geperste gevelplaten. De gevelplaten zijn volledig recyclebaar en de steenwolresten worden hergebruikt als secundaire grondstof voor nieuwe hoogwaardige producten van steenwol. Onze steenwolproducten bestaan tot wel 50% uit gerecycled materiaal.

Meer weten over Rockpanel Premium? Bekijk de volgende video.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie