Een wand met wow

In omgevingen waar flexibiliteit een must is, zijn mobiele wanden een fantastische oplossing.

De wanden van BREEDVELD doen moeiteloos decennialang dienst in kantooromgevingen, scholen, zorginstellingen en horecagelegenheden. En de keuze in wandafwerkingen is even omvangrijk als de toepasbaarheid van deze mobiele wandsystemen zelf. 

Met andere woorden: de basisbeplating kan op vele manieren worden afgewerkt. En dan speelt niet alleen esthetiek een hoofdrol, de gewenste functionaliteit staat ook centraal.

Een aantal opties uitgelicht
  • Whiteboard - maak van uw mobiele paneelwand een waanzinnige eyecatcher. Even mooi als functioneel. Anders dan de naam doet vermoeden, hoeft whiteboard overigens niet wit te zijn.
  • Boerenstaldeur - voor een hoogwaardige uitstraling in elke gewenste kleur. Desgewenst uitvoerbaar in combinatie met perfect akoestische afdichtingen.
  • Akoestisch behang - bij BREEDVELD focussen we niet alleen op geluidsisolatie, ook akoestiek krijgt de aandacht die ze verdient. Met akoestisch vilt, vinyl of speciale cassettes wordt uw ruimte een lust voor het oor.

Geen mobiele wand is hetzelfde. Dat bevestigen ook de impressies op de website van BREEDVELD. Neem de kaderprofilering van de Gelderse producent. Dit is al een designelement op zich en wordt nóg mooier wanneer je deze in kleur moffelt. Dat is het beetje extra dat BREEDVELD graag biedt.


Duurzaam eindresultaat

Het technisch team van BREEDVELD realiseert oplossingen voor elke denkbare situatie. En dan kijken ze niet alleen naar de wand, maar ook naar de bouwkundige omgeving zoals draagconstructies en plafonds. Dankzij het moderne machinepark in combinatie met gemotiveerde en gespecialiseerde handvaklieden zijn opdrachtgever en eindgebruiker gegarandeerd van een perfect en duurzaam eindresultaat. Alle onderdelen van de BREEDVELD wanden zijn van oerdegelijke kwaliteit, de garantie voor langdurig gebruiksgemak. Daarin is BREEDVELD dan weer niet flexibel.

Meer informatie

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie