Optimale bescherming voor personeel, bezoekers en bedrijf

We staan er niet altijd bij stil, maar een klein brandje kan binnen enkele minuten overgaan in een grote uitslaande brand. Daarom zijn we het er allemaal over eens; brandveiligheid is van levensbelang.

Allereerst voor uw personeel en bezoekers. Maar uiteraard ook voor de inboedel, bedrijfsgegevens, apparatuur en het pand. Multiwal garandeert die veiligheid.


Ongekende mogelijkheden: uitstraling & veiligheid

Steeds meer organisaties verlangen huisvesting die bij voorkeur multifunctioneel is. Met ruimtes die eenvoudig zijn aan te passen, zonder hak- en breekwerk. Dat kan met de systeemwanden van Multiwal. De variaties aan systeemwanden zijn ongekend. Of het nu gaat om het gewenste materiaal, de afmeting of afwerking. Multiwal gaat geen uitdaging uit de weg. Maar het is niet alleen de uitstraling die telt. Veiligheid en in het bijzonder brandveiligheid is minstens zo belangrijk.

Systeemwanden Multiwal brandveilig volgens wettelijke normen

Met de brandwerende systeemwanden van Multiwal zet u een goede extra stap in de juiste richting. Alle paneelwanden, ook de panelen voorzien van glas, kunnen in een brandvertragende uitvoering geleverd worden. Er zijn twee varianten: brandwerende wanden ‘30 minuten’ of ‘60 minuten’. De brandweer eist bij grote ruimten een ‘60-minuten’ wand als de scheiding een brand moet tegenhouden en een ‘30-minuten’ wand als de wand ervoor moet zorgen dat mensen kunnen vluchten. De systeemwanden van Multiwal voldoen aan de Europese wet- en regelgeving.

Optimale klanttevredenheid

Dat is waar het bij Multiwal altijd om draait. Het continu ontwikkelen van nieuwe veilige producten, het verbeteren van productieprocessen en optimale automatisering zorgen ervoor dat de service en kwaliteit altijd voldoet aan de wensen van de klant. Multiwal onderscheidt zich als de beste in de markt van paneelwanden.

Multiwal: moved by quality.

Meer informatie vindt u op onze website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie