Binnen wordt net zo mooi als buiten

Multiwal beweegt kwaliteit

Multiwal ontwikkelt, produceert en levert al ruim 60 jaar mobiele scheidingswanden. Deze internationaal opererende onderneming zorgt ervoor dat ruimten flexibel en multifunctioneel in te delen zijn. Hierdoor kan men efficiƫnter met ruimten omgaan. Want een grote ruimte kan eenvoudig omgevormd worden tot meerdere kleinere ruimten.

Voor iedere ruimte

Zo is de door u gewenste ruimte altijd binnen handbereik. Multiwal zorgt ervoor dat mobiele paneelwanden passen bij het design van het gebouw. Binnen wordt net zo mooi als buiten dankzij de vele, vaak al standaard, opties van de Multiwal vouwwandenmobiele glaswanden en paneelwanden.

Zoals gezegd, Multiwal verwerkt veel opties al standaard in haar producten. Deze standaard toepassingen zijn veel uitgebreider dat de standaarden elders in de markt. Multiwal biedt onbegrensde mogelijkheden in kleur, afwerkingen en design. Op de pagina projecten krijgt u een indruk van de mogelijkheden.

Continu innoveren

Multiwal heeft haar eigen productie in Europa. Door continu te innoveren en deze innovaties ook direct toe te passen in haar producten heeft Multiwal al 60 jaar mobiele paneelwanden die perfect passen in een flexibele omgeving. De nieuwste serie wanden garanderen een optimale aansluiting tussen de elementen met de daarbij behorende geluidsisolatie door een nieuwe frameconstructie ontwikkeld met verticale kokerprofielen. Een unieke innovatie van Multiwal!

Mutiwal = hoogste normen in kwaliteit

Multiwal en kwaliteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We hebben alle benodigde certificaten, zoals DIN en ISO 9001. Daarnaast voldoen alle type paneelwanden aan de nieuwste TUV-veiligheidscertificaten en werken wij ook nog eens duurzaam volgens het FSC-keurmerk. Om de geluidweringseisen van onze wanden te waarborgen worden onze paneelwanden getest bij TNO in Delft, de ITA in Wiesbaden en het Fraunhofer-Institut te Stuttgart in Duitsland. De flexibele wanden scoren net zo goed als moderne vaste wanden.

Waarom kiezen voor Multiwal?
  • Scherpe prijs en hoge kwaliteit door eigen fabricage;
  • Uitstekende service wereldwijd;
  • Multi Electric zonder meerkosten op type Select 100 serie en Commandoor;
  • DIN, ISO en FSC gecertificeerd.

 

Multiwal: moved by quality.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie