Duurzame designvloer voor elk denkbare toepassing en verwachting

Nieuwe Allura collectie is gemaakt met Hollandse passie

Forbo Flooring introduceert deze maand haar nieuwe Allura collectie van luxe vinylplanken en -tegels die niet alleen gemaakt is met Hollandse passie, maar ook een duurzaam antwoord geeft op elke mogelijke vloervraag van nu en de toekomst. Dat komt omdat Forbo’s Design Studio de manier waarop mensen werken, leven, ontspannen, leren en spelen als uitgangspunt heeft genomen bij het ontwikkelen van haar collecties & designs. Zo ziet Forbo bijvoorbeeld dat modulariteit steeds belangrijker wordt in het creëren van gebouwen en ruimtes. De nieuwe Allura collectie speelt daar sterk op in met loslegsystemen, die weer makkelijk te verwijderen zijn. Daarnaast zijn hergebruik en duurzaamheid natuurlijk cruciaal in deze tijd. Forbo heeft daarom een recycleprogramma opgezet voor de terugname van zowel snijafval als gebruikte Allura vloeren.

Hollandse meesters 24/7

De nieuwe Allura collectie wordt niet alleen in Nederland ontworpen, maar ook geproduceerd en wel volgens de hoogste kwalitatieve standaarden. Aangezien de vloerproducent hier gevestigd is, staan er 1000 man personeel klaar om de klant te helpen en de vloeren razendsnel bij u te hebben. U kunt natuurlijk ook 24/7 bestellen. Forbo beschouwt zichzelf als een echte Hollandse Meester door haar kennis, ervaring en vakmanschap van meer dan 100 jaar vloeren maken en ontwerpen. De vloerproducent helpt graag samen de ideale plek te realiseren. Of het nou een kantoor, winkel, school, zorginstelling, hotel of fabrieksruimte is.

Forbo gaat los met nieuwe dessins

De nieuwe Allura collectie telt zes series, die elk een grote variëteit aan dessins en kleuren vertegenwoordigen (denk aan fraaie hout-, steen- en betondessins). Allura Flex is de zeer populaire tegel die met enkel fixeerlijm wordt geïnstalleerd, Allura Ease een loslegtegel die geheel los gelegd wordt, Allura Click Pro betreft een kliktegel van hoge kwaliteit, Allura Dryback is ijzersterk, betrouwbaar en kent de grootste keuze in kleur en dessins en het akoestische Allura Decibel tenslotte, zorgt dat geluidsoverlast wordt tegengegaan.

Duurzaam en natuurgetrouw

Alle Allura vloeren hebben een ongekende maatstabiliteit, kennen geen patroonherhaling (wat de aanblik zeer natuurgetrouw maakt) en leveren stuk voor stuk langdurige prestaties. De hoogwaardige productietechniek maakt specifieke ontwerpen en uitvoeringen mogelijk, zoals zeer lange, brede of smalle planken, Hongaarse punten, visgraatvormen en natuurgetrouwe embossing (reliëf) in uiteenlopende structuren.

Voor veel meer informatie zie www.forbo-flooring.nl/allura.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie