Ecophon Solo™ – de bekende serie vrijhangende akoestische panelen – is nu ook te leveren met een exclusieve bekleding van textiel.

Hiermee biedt Ecophon nu een volledig assortiment plafondeilanden van hoge kwaliteit, zowel in standaard als in textiel uitvoering.

 
Creëer een sfeer van luxe

Door textiel en kleur te integreren in het interieurontwerp creëer je een sfeer van moderne luxe. Ecophon Solo™ Textile biedt vele manieren om een eigentijdse stijl uit te drukken door de kracht van textuur. Het vrijhangende carrévormige akoestische paneel (1200x1200x40mm) is leverbaar in zeven veelzijdige en complementaire kleuren. De bekleding is gemaakt uit polyester van hoge kwaliteit met een fijn ribbelpatroon wat de stof een subtiele textuur en glans geeft.

 

Uitstekende akoestiek

Met zijn uitstekende akoestische kwaliteiten is Solo Textile een aansprekend voorbeeld van hoe design en functionaliteit samen een exclusieve sfeer creëren die aangenaam is voor het oog, het oor en de geest.

 

Milieuvriendelijk en recyclebaar

Ecophon Textile panelen dragen positief bij aan het realiseren van gezonde gebouwen. Ze hebben een geringe milieu footprint, zijn 100% recyclebaar en gemaakt uit 62% hergebruikt glas. Alle Ecophon producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van circulariteit, binnenluchtkwaliteit en brandveiligheid.

 

Wilt u meer weten? Bezoek onze website.