Geen gedoe meer, snel klaar!

Sinds jaar en dag worden allerlei buizen op diverse bewerkelijke en feitelijk onprofessionele manieren vast geprutst in gefreesde sleuven voordat de stukadoor de muur aan kan werken. Gelukkig is er TubiClic®, een gepatenteerde universele RVS buisklem voor de bevestiging van diverse buismaten in bijna alle maten gefreesde sleuven. Geen gedoe meer, snel klaar.

 
Buizen in muren

Diverse buizen worden in de bouw weggewerkt in muren. Buizen voor bijvoorbeeld elektra, waterleiding en verwarming. Voordat de stukadoor komt om de buizen definitief in de muur te fixeren moet de installateur ervoor zorgen dat de buizen in de sleuf blijven zitten. Dat gebeurt tot nu toe met allerlei geïmproviseerde middelen, zoals spijkers, pluggen, pur, karton of andere afvalstukjes. Een tamelijk onhandige en tijdrovende bezigheid om steeds weer iets te zoeken en op maat te maken om de buis mee te fixeren.

 

Eindelijk een goede oplossing

TubiClic® is met één simpele handbeweging op de buis vast te klemmen. Daarna is met dezelfde eenvoud de buis inclusief de TubiClic® achterin de gefreesde sleuf te drukken. Snel en eenvoudig! De buizen blijven door het sterke verenstaal maximaal geklemd, achterin de sleuf zitten. Hierdoor kan de stukadoor de sleuf volledig en goed gevuld afwerken. Doordat de buisklem van RVS is, blijven er ook geen kleursporen door vocht achter. De buisklem is geschikt voor buizen van ø16 – ø24mm in sleuven van 18 – 35mm breedte. Eindelijk is er met TubiClic® een superhandige oplossing voor optimale fixatie van buizen in gefreesde sleuven.