Zehnder Charleston; al 90 jaar de efficiënte allrounder

Ontdek de flexibiliteit in vorm, kleur en installatie

Keuze uit een uitgebreide modellenreeks en design dat je klant ook morgen nog mooi vindt. Snel en netjes te installeren. Zuinig en te combineren met toepassingen van de toekomst, zoals warmtepompen en lage temperatuursystemen. Geschikt voor badkamers, slaapkamers, woonkamers voor zowel nieuwbouw als renovatie toepassingen.

Met de Zehnder Charleston kies je voor 90 jaar ervaring in warmtecomfort. Een allround radiator, efficiënt vanaf de keuze tot en met de installatie.

Van motorfiets naar radiator

Zehnder Charleston viert zijn 90e verjaardag in 2020. De originele kolomradiator is sinds 1930 in productie en sindsdien constant in ontwikkeling. De rijke historie van Zehnder begint in 1895, wanneer Jakob Zehnder een werkplaats inricht voor fiets, schrijf-, naai- en wasmachines in Gränichen, Zwitserland. Daar werd ontdekt dat de lastechniek voor het frame van de motorfiets ook toegepast kon worden voor het produceren van radiatoren waarop de Zehnder Charleston werd ontwikkeld.

Tijdloos ontwerp

De Zehnder Charleston was de eerste stalen radiator die veel lichter, voordeliger en meer warmte afgaf dan alle andere radiatoren in die tijd. Zehnder is dit klassieke ontwerp in de loop der jaren blijven perfectioneren, met technische aanpassingen in het proces, maar de tijdloze elegante vorm is altijd behouden gebleven en blijft tot op de dag van vandaag enorm populair.

Flexibel in alle omstandigheden

Door het maatwerk is deze klassieke radiator in alle vormen en modellen beschikbaar. Dit biedt flexibele oplossingen voor vrijwel elke installatiesituatie. Met gebogen, schuine, gehoekte of ‘gewoon’ rechte modellen om uit te kiezen, kan Zehnder Charleston de perfecte vorm voor elke kamer bieden.

 
Variatie? The sky is the limit!

Vanwege de grote verscheidenheid aan opties en meer dan 700 kleuren is Zehnder Charleston de perfecte match voor elk interieurontwerp. Warmte en functionaliteit gaan bij dit model hand in hand. Bijvoorbeeld als trapleuning, roomdivider, bankje of met een geïntegreerde spiegel. Met de Charleston is the sky the limit in je ontwerpproces.

Kijk voor meer inspiratie en informatie op de Zehnder website.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie