Het Renovatie Daklicht van Vlakkelichtkoepel.nl

Dé oplossing wanneer u zelf de opstand maakt of hergebruikt

Het Renovatie Daklicht bestaat uit een stijlvol antraciet geanodiseerd aluminium frame en een HR++ of Triple veiligheidsruit. Het wordt toegepast ter vervanging van een bestaande kunststof dakkoepel of voor montage op een bouwkundige opstand. Dit daklicht wordt precies op maat gemaakt.

Het geleverde frame plaatst u op een bouwkundige opstand (niet inbegrepen), die minimaal 3 graden hellend is. Dit voorkomt dat er water op het daklicht blijft staan. Doordat het systeem geen gebruik maakt van deklijsten kan regenwater ongehinderd van het dakraam afwateren. Een robuust EPDM kader dat in het frame is verwerkt zorgt voor een perfect luchtdichte aansluiting op de opstand.

Met de meegeleverde inbraakwerende schroeven kunt u het dakraam eenvoudig vastschroeven aan de reeds met dakbedekking ingewerkte opstand.

Eén ruit of koppelbaar tot een lichtstraat

Het Renovatie Daklicht bestaat standaard uit één geheel. Geen onderbrekingen door tussenstijlen. Dankzij een structurele verlijming heeft het glas geen hinderlijke profielen.

Voor grote overspanningen is er de XL-serie. De twee of meer delen worden dan in het werk gekoppeld (door derden). Kenmerkend is het fraaie dunne afdekprofiel aan de binnenzijde van de koppeling, dat nauwelijks onder de ruit uitkomt. Bekijk de tabel voor de juiste maat en het aantal delen.

Maatwerk en/of uit voorraad leverbaar

Het Renovatie Daklicht wordt tot op de millimeter exact geproduceerd. Logisch, want het wordt geplaatst op een opstand die niet wordt meegeleverd. Bij een maximale dieptemaat van 150 cm is dit dakelement in iedere breedtemaat leverbaar. Er zijn ook Renovatie Daklichten met HR++ glas op voorraad: 100 x 100, 200 x 100 en 300 x 100 cm.

Maatvoering betreft de buitenwerkse maat van uw opstand (in de schuinte gemeten) inclusief dakbedekking.

Kenmerken
  • Getest op doorvalveiligheid, luchtdichtdichtheid en sneeuwbelasting;
  • Inbraakwerend RC2 (geschikt voor Politiekeurmerk Veilig Wonen);
  • Zeer eenvoudige montage;
  • Levering exclusief opstand;
  • Glas naar keuze mogelijk (HR++, triple, matglas, warmtewerend);
  • Binnen- en buitenzonwering mogelijk.
Meer informatie

Download direct de brochure “Renovatie Daklicht” of bekijk alle beschikbare brochures van Vlakkelichtkoepel.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie