Energiezuinig veel warm tapwater opwekken? Kies voor warmtepompboilers.

ATAG Verwarming Nederland introduceert een nieuw merk in Nederland: Ariston Warmtepompboilers

De warmtepompboiler is hét antwoord hoe een corporatiewoning kan beschikken over veel warm tapwater op een energiezuinige en duurzame manier. Een uitstekend middel om de bestaande traditionele elektrische boiler te vervangen. Vanaf 1 februari 2020 wordt in Nederland Ariston geïntroduceerd met de nieuwe productlijn warmtepompboilers Nuos en Lydos. In combinatie met een warmtepomp is een warmtepompboiler het ideale product om de woning op een duurzame manier te voorzien van warm water.

De 4 duurzaamheidsstappen

ATAG Verwarming Nederland als merkhouder van Ariston maakt de keuze voor een verwarmingssysteem op basis van maximale reductie van CO₂-uitstoot tegen minimale kosten. Op deze manier is het mogelijk om met energiebesparende oplossingen de verduurzaming van Nederland te realiseren. Hierbij staan de 4 duurzaamheidsstappen centraal.

Van verwarmen met aardgas, verwarmen met zon, hybride tot een all-electric verwarmingsoplossing, alle mogelijkheden zijn bespreekbaar en leverbaar. De warmtepompboilers zijn onderdeel van de vierde duurzaamheidsstap waarbij volledig wordt overgegaan op all-electric verwarmen.

Betaalbaar - zuinig - snel - veel tapwater

Een warmtepompboiler is de energiezuinige vervanger van een elektrische boiler voorzien van een ingebouwde warmtepomp met een voorraadvat van 100-250 liter voor het warme water. Geschikt voor gezinnen van 2-5 personen.

De Ariston warmtepompboiler maakt gebruik van de buiten- en/of binnenlucht en is geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Voor minimaal elektriciteitsverbruik en maximale CO2-reductie en een verlaging van de Energie-Index. Een investering is niet noodzakelijk, omdat de ISDE-subsidie* in bepaalde situaties hoger is dan de aanschafprijs. 

Assortiment

De Ariston warmtepompboiler assortiment  bestaat uit de Nuos Plus, Nuos Evo en de Lydos Hybrid. De modellen en de onderlinge verschillen kunt u hier bekijken:

NUOS PLUS >>
NUOS EVO >>
LYDOS HYBRID >>

Specificaties

De Nuos Plus is geschikt voor grotere gezinnen (4-5 personen) en kan in speciale uitvoeringen (SYS uitvoering) gecombineerd worden met zonthermische, PV- en /of andere energiebronnen. De Nuos Evo is een wandhangend toestel, compact en gemakkelijk te plaatsen. Met een boilerinhoud van 128L geschikt voor gezinnen van 2-3 personen. De Lydos is de instapper en een toestel dat twee energiebronnen combineert: elektriciteit en duurzame energie. De Lydos kan het beste vergeleken worden met een bestaande elektrische boiler, echter dan veel zuiniger en werkend met duurzame energie.


Interesse of benieuwd naar de mogelijkheden van verduurzamen met de warmtepompboiler? Meer informatie via salesdesk@atagverwarming.com of via 0544-391 895.

Bekijk de brochure over Ariston Warmtepompboilers

* situatie 2019

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie