Britse winkelketen kiest voor geïntegreerde IP camera-observatie

Uitdaging voor elk filiaal: van stand-alone naar multi-site systeem

Waar voorheen elke River Island winkel een eigen analoog bewakingssysteem had, wordt nu een centraal beheerd systeem via IP uitgerold.

Tot voor kort was het bij incidenten noodzakelijk dat beveiligingsmedewerkers vanuit een centraal kantoor een bezoek brachten aan de betreffende locatie, om daar de beveiligingstapes op te halen.


De uitdaging: van stand-alone naar multi-site systemen

Om zijn CCTV-bewaking drastisch te vernieuwen en te verbeteren, besloot River Island over te schakelen van oudere analoge systemen naar een IP-compatibele aanpak. Historisch gezien functioneerde de CCTV van elke winkel als een stand-alone systeem. Dit maakte het voor het bedrijf steeds moeilijker om de bewakingssystemen efficiënt te bedienen, te onderhouden en te upgraden.

Bovendien werden hierdoor de mogelijkheden beperkt om nieuwe functies te introduceren die waarde zouden kunnen genereren. River Island koos voor de ​​gefaseerde introductie van een toekomstbestendig systeem dat eenvoudig te installeren, rendabel, eenvoudig te bedienen en eenvoudig te onderhouden is met een responsieve klantenservice. Om snel opvraagbare high-definition beelden snel te kunnen leveren, moest de oplossing IP-camera's, netwerkvideorecorders en videobeheersoftware bevatten. De oplossing zou betrouwbare 24/7 dekking moeten bieden voor strategische locaties, inclusief toegangsdeuren, trappenhuizen en transactiegebieden in elke winkel.

De oplossing: een soepele overgang naar zeer efficiënte HD-bewaking

De volledig IP-compatibele IDIS DirectIP ™ -oplossing die door River Island wordt uitgerold, omvat een combinatie van HD-camera's (tussen 7 en 30 per winkel), netwerkvideorecorders en licentievrije IDIS Center-videobeheersoftware. Inmiddels is de installatie in vijf winkels en een logistiek centrum compleet. De oplossing is ontworpen met robuuste, veerkrachtige netwerkbeveiliging en elimineert alle complexiteit, waardoor het systeem door het personeel in de winkel uiterst eenvoudig te bedienen is. DirectIP maakt gebruik van echte plug-and-play-functionaliteit met impliciete koppeling van apparaten, waardoor de hoeveelheid informatie die River Island moet beheren, wordt beperkt.
 

De oplossing bevat IDIS FEN (For Every Network) -technologie, wat betekent dat wijzigingen op meerdere locaties eenvoudig centraal kunnen worden beheerd. FEN wordt gebruikt met alle IDIS NVR's en is een geautomatiseerde netwerkconfiguratieservice die de installatie van netwerkbewakingssystemen vereenvoudigt. Het maakt ook gemakkelijke externe toegang mogelijk zonder de noodzaak van geavanceerde IT-kennis en vereist geen statische IP-adressen. Als gevolg hiervan kan een zeer robuuste, veerkrachtige bewakingsmogelijkheid 24/7 werken, met updates die automatisch worden uitgevoerd met minimaal vereiste aanvullende middelen.

Resultaat: geavanceerde analyses, uitstekend gebruiksgemak en toekomstbestendige functies

Met de combinatie van de meest geavanceerde bewakingstechnologieën met geavanceerde analyses en ongeëvenaard gebruiksgemak, voldoet de nieuwe beveiligingsoplossing aan alle verwachtingen. Het systeem, dat snel en eenvoudig te installeren is, levert robuuste prestaties met hoge beeldkwaliteit, superintuïtief gebruiksgemak dat geen specialistische expertise vereist, uitstekende operationele efficiëntie en responsieve lokale ondersteuning. De geïntegreerde IP camera-observatie is zeer kosteneffectief, maar biedt River Island ook de toekomstbestendige mogelijkheid om nieuwe functies te integreren, zoals gezichtsherkenning en geavanceerde analyses.

"We zijn echt onder de indruk van de IDIS-oplossing die we nu hebben gestandaardiseerd op IDIS voor alle toekomstige winkelupgrades en -uitrustingen. Het systeem biedt lage totale eigendomskosten, is eenvoudig in gebruik en stelt ons in staat om surveillance efficiënter te beheren. Bovendien heeft het ons de toekomstbestendige mogelijkheid gegeven om nieuwe functies en upgrades te introduceren naarmate onze beveiligingsvereisten evolueren. "

Michelle Douglas
National Safety & Loss Manager bij River Island

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie