Doe je wettelijke energiebesparingsplicht en gebruik de JET BIK kennis en rekentool

Ontdek de voordelen van de JET VarioTherm lichtstraat

Verbruikt je bedrijfspand, kantoor of winkel jaarlijks minimaal 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas? Dan ben je vanaf nu wettelijk verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen.

Doe je dit niet? Dan pleeg je in feite een milieudelict.

70% Minder energieverlies

Veel bedrijfsgebouwen verliezen onnodig energie door verouderde en slecht isolerende lichtstraten. Het gaat hier om grote hoeveelheden. Dit jaarlijkse verbruik kan eenvoudig verlaagd worden. Door te kiezen voor een renovatie met de duurzame JET VarioTherm lichtstraat, wordt dit verlies omgezet in besparingen. Je kunt nu gratis je besparing berekenen op www.jet-bik.nl/rekentool.

Verduurzaam nu je lichtstraat met JET BIK

Door te kiezen voor JET BIK – Part of VELUX Commercial is de montagetijd aanzienlijk kort. Wij beperken het gebruik van materiaal. Met de JET VarioTherm lichtstraat weet je zeker dat jij renoveert volgens de huidige isolatie-eisen en bouwnormen.

Met de optie van gegarandeerde doorvalveiligheid en de mogelijkheden in beglazing, zoals hagel- of vliegvuurbestendigheid, vindt je altijd de perfecte JET VarioTherm lichtstraat. Bovendien kunnen wij op verzoek de oude lichtstraten terugnemen en recyclen.

Voordelen JET VarioTherm lichtstraat

• uitstekende isolatie

• minder materiaal, snelle montage

• comfortabel daglicht

• unieke beglazing.

Verduurzaam je bedrijfspand en zie direct wat je bespaart.
Bereken je voordeel op www.jet-bik.nl/rekentool.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie