Optimaal vergaderen in elke samenstelling dankzij mobiele wandoplossing

Mobiele wandoplossing BREEDVELD in kantoorgebouw de Vlinder maakt het mogelijk

Gebouw de Vlinder is het hoofdkantoor van Baalderborg Groep en biedt naast werkplekken voor de stafdiensten tevens een Activiteiten Centrum voor volwassenen met een verstandelijke beperking.

Het gebouw in Ommen is onlangs door aannemer Dijkhuis verbouwd. Dat men pas na de verbouwing besloot een mobiele wand toe te passen in het grote restaurantgedeelte was voor de experts van BREEDVELD geen enkele belemmering.

‘Integendeel, we zijn optimaal tevreden’, vertelt hoofd huisvesting Joke Nijhof. ‘Het advies van Dijkhuis om met BREEDVELD in zee te gaan, heeft erg goed uitgepakt. Onze restaurantruimte was - en is - behoorlijk groot. We zochten naar een oplossing om een deel van deze ruimte op te spitsen in vergaderlocaties van verschillende omvang. De wand moest dus optimaal flexibel zijn. De met glas uitgeruste paneelwand P90g biedt de flexibiliteit waar we op hoopten; deze kan namelijk in twee posities worden geplaatst. We kunnen nu in elke gewenste samenstelling vergaderen en de gecreëerde ruimtes zijn dankzij de toegepaste loopdeur optimaal toegankelijk’.

Specificaties

Een mobiele paneelwand is een ogenschijnlijk vaste wand die eenvoudig geopend en gesloten kan worden. Losse panelen rollen via een bovengeleidingsrail naar de gewenste positie. De paneelwand van de Vlinder staat in ongebruikte staat geparkeerd in een hoek van de ruimte. De wand is afgewerkt met een Vescom vinyl met reliëf en de zijn gemoffeld in een bijpassende RAL-kleur. BREEDVELD heeft in dit werk ook de afhangconstructies en de de- en hermontage van het plafond gerealiseerd.

Goede keuze

‘Het werk is prima verlopen. Het resultaat is precies zoals bedacht. De akoestiek is goed: zelfs wanneer het restaurant vol zit, kunnen wij zonder overlast vergaderen.

Kortom, we zijn blij met onze keuze voor BREEDVELD’.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie