Bereken uw voordeel op led-noodverlichting

Maak een betaal- en haalbare overstap met Famostar

De tijd om definitief over te stappen naar led-vluchtwegaanduiding naar aanleiding van het Energieakkoord is toch echt aangebroken. Een investering in onze led-armaturen is echter binnen vijf jaar al terugverdiend! Bereken uw voordeel met onze online rekentool.

Velen van u zullen de voordelen van led ten opzichte van tl herkennen. Tóch zult u nog vaak tl-armaturen tegenkomen in het veld. Vanuit de erkende maatregelen voor duurzame groei, beschreven in het Energieakkoord, wordt de overstap naar led-vluchtwegaanduiding verplicht gesteld. Dit houdt in dat alle aanduidingsarmaturen met een tl-lichtbron vervangen dienen te worden door types van led. Dit mag op een ‘natuurlijk moment’, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse vervanging van de tl-buisjes.

Famostar maakt de overstap haalbaar en betaalbaar

Het overstappen naar led wordt vaak gezien als een dure investering waar geen budget voor beschikbaar is. Echter is een investering in onze led-armaturen meestal binnen vijf jaar terugverdiend, aanschafkosten en installatie meegerekend! Dat komt onder andere door de lage energiekosten en het feit dat de lichtbron niet meer jaarlijks hoeft te worden vervangen. Daarnaast krijgt u maar liefst 8 jaar garantie op de accu. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare, goed werkende noodverlichtingsinstallatie.

Hoeveel bespaar ik?

Nog steeds niet overtuigd? Bekijk dan onze speciaal ontworpen online rekentool. U vult hier de gegevens van uw specifieke situatie in, denk aan het aantal armaturen en de energiekosten. De tool berekent vervolgens automatisch hoeveel u bespaart bij de overstap naar Famostar.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie