Mooier kunnen we het wél maken. En ook voordeliger!

Soundless Acoustics biedt oplossingen voor een akoestisch mooi interieur

Een hard interieur heeft een lange nagalm en zorgt voor harde geluiden. Niet bepaald prettig voor de mensen die in die ruimte werken, studeren of recreëren.

Een goede akoestiek zorgt niet alleen een aangename ruimtebeleving maar is cruciaal voor gezondheid en welzijn! Het verbetert de spraakverstaanbaarheid, motivatie, productiviteit en vermindert het ziekteverzuim. In restaurants verhoogt het de smaakbeleving en voor een plezierige restaurantervaring waarbij je op een prettige manier een gesprek kunt voeren.

SoundART akoestische decoratieve panelen

Met onze SoundART kun je op een gemakkelijke laagdrempelige manier de ruimteakoestiek verbeteren zonder afbreuk te doen aan het interieur door simpelweg schilderijen, foto’s en (kunst)prints aan de wand te verankeren in een akoestische versie met exact hetzelfde aspect. Er verandert niets aan de uitstraling van de ruimte maar wél aan de ruimtebeleving. Fijn voor de klanten én voor het personeel.

Deze zeer betaalbare akoestische panelen/schilderijen kun je in elke gewenste print en afmeting bestellen in een uniek geanodiseerd aluminium frame. De gewenste geluiddoorlatende print wordt verlijmd op een akoestische backing van duurzaam, geluidsabsorberend katoenmateriaal. Je hoeft het alleen nog op te (laten) hangen met meelgeleverde ophangset.

Soundless Green Wall akoestische panelen met 100% natuurlijke mummie-mos

Voor een exclusieve en ‘groene’ exclusieve uistraling hebben we daarnaast duurzame akoestische panelen met mos, waarbij de 100% echte en natuurlijk geprepareerde mos op geluidsabsorberende katoenvezelplaten worden verlijmd. Onze Soundless Green Wall panelen zijn in elke afmeting leverbaar en wordt geheel met de hand gemaakt, waardoor elk paneel absoluut uniek is.

Hierbij kan ook gekozen worden voor akoestische plantenpakken of roomdividers die geheel naar wens kunnen worden gemaakt, makkelijk verplaatsbaar zijn en niet veel ruimte in beslag nemen. Ook een geheel naadloze wand behoort tot de mogelijkheden. Deze oplossing is een stukje duurder maar onze decoratieve mos is volledig onderhoudsvrij en heeft geen water of daglicht nodig!

SoundSQUARE akoestische roomdividers

Nieuw is onze nieuwe SoundSQUARE: de stijlvolle geluidsabsorberende, modulaire en zeer decoratieve ruimteafscheiding die nauwelijks ruimte in beslag neemt, bijdraagt aan de privacy en de ruimteakoestiek en tegelijkertijd het ‘open’ aspect van een ruimte behoudt. Deze decoratieve oplossing is leverbaar in een reeks en combinatie van verschillende kleuren in twee verschillende afmetingen en kan makkelijk worden opgehangen.

Soundblox akoestische betonblokken

Ook voor een situatie waar een robuuste, stabiele muur net zo belangrijk is als de ruimteakoestiek, hebben we een oplossing in de vorm van onze Soundblox akoestische betonblokken waarmee je de geluidsabsorptie kunt integreren in een stabiele muurconstructie die tegen een balletje kan! Met deze oplossing heb je niet alleen de geluidsabsorptie maar ook de geluidsisolatie én brandveiligheid in één muur geregeld!

Soundless Acoustics

Soundless Acoustics ontwikkelt en verkoopt oplossingen voor de verbetering van de ruimteakoestiek, de vermindering van nagalm, het absorberen van hinderlijk geluid en de verbetering van de spraakverstaanbaarheid waarbij gezondheid en welzijn centraal staan. Uiteraard is daarbij onze filosofie dat onze oplossingen moeten bestaan uit duurzame materialen zodat deze een positieve bijdrage kunnen leveren aan een gezonde omgeving en prettige ruimtebeleving.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie