Nieuw hotel trekt aandacht met kleur en kunst

Kleur- en kunstrijke foyer met natuurthema en ook anderszins afwijkende inrichting

Twee interessante projecten: het eerste betreft het creatieve interieur van het nieuwe sfeervolle hotel Kapellerput in Heeze, gevestigd in een oud historisch pand op een landgoed.

Anders dan anders, gedurfd, met natuur, mensen en communicatie als terugkerende thema’s. Unieke tapijten, prachtige verlichting en overal inspirerende, kleurrijke kunstwerken.

Het hotel laat zich voorstaan op duurzaamheid. In de centrale ontvangstruimte komt het natuurthema bijvoorbeeld terug in de Flotex Floral Vision van Forbo Flooring met bloemen en vlinders.

Het tweede project (foto's 5-7) betreft het wat formelere U Parkhotel dat gehuisvest is in het vroegere faculteitsgebouw voor Elektrotechniek en Technische Natuurkunde van de Universiteit Twente. In alle 72 hotelkamers, het restaurant en de conferentiekamers ligt een trendy Allura vloer. De houtlook zorgt voor een eigentijdse en warme uitstraling.

Allura vloer U-Parkhotel

Allura vloer U-Parkhotel
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie