Snel, slim en duurzaam binnenshuis wanden en daken na-isoleren

Kingspan Insulation, marktleider op het gebied van hardschuimisolatie, heeft een ruim assortiment slimme en duurzame isolatieoplossingen.

Neem bijvoorbeeld onze isolatieplaten die al voorzien zijn van een afwerking voor het snel na-isoleren van daken en wanden aan de binnenzijde.

 

Wanden na-isoleren doe je met het Kooltherm K17 Binnenisolatie Element

Het Kooltherm K17 Binnenisolatie Element is een resol hardschuim isolatieplaat afgewerkt met 12,5 gipskartonplaat en is verkrijgbaar in een isolatiedikte van 20 mm (met een RD-waarde van 1 m²·K/W) tot 120 mm.

Het Kooltherm K17 Binnenisolatie Element is verkrijgbaar tot 120 mm (met een RD-waarde van ruim 6 m²·K/W) en is hiermee een ideale oplossing voor het renoveren en (na-)isoleren van wanden. Door de hoge thermische isolatiewaarde bespaart u niet alleen veel op energiekosten, maar behoud u ook meer binnenruimte. Door de uitstekende producteigenschappen is het Kooltherm K17 Binnenisolatie Element ook zeer geschikt voor monumentale panden.

 

Zolderdaken na-isoleren doe je met de iSoEasy Pro XL Hellend Dakplaat

Een andere slimme oplossing is de iSoEasy Pro XL Hellend Dakplaat. Deze PIR hardschuim isolatieplaat is afgewerkt met een witte stootvaste afwerking en is verkrijgbaar van 60 mm (met een RD-waarde van 2,70 m²·K/W) tot 128 mm (met een RD-waarde van 5,65 m²·K/W). De iSoEasy Pro XL Hellend Dakplaat is met name zeer geschikt is om zolderkamers te (na-) isoleren. Dankzij het verwerkingsgemak kan een hellend dak in korte tijd van isolatie worden voorzien, om zo de bewoner zo min mogelijk tot last te zijn.

 

Over Kingspan Insulation

Kingspan Insulation is wereld marktleider op het gebied van hardschuimisolatieplaten voor de woning- en utiliteitsbouw en overige industriële toepassingen. Onder de merken Kooltherm en Therma levert Kingspan hoogwaardige resol en PIR isolatieoplossingen die lokaal in Tiel en Winterswijk worden geproduceerd. Ook levert Kingspan Insulation OPTIM-R vacuümisolatie. Deze vacuümisolatieplaten hebben een buitengewoon hoge isolerende werking bij extreem dunne isolatiedikte. Kingspan Insulation is onderdeel de Kingspan Group.