ATAG P-Serie blinkt uit in lage energiekosten en gebruiksgemak

Energiezuinige cv-ketel basis voor warmte en comfort

De ATAG P-Serie is een energiezuinige cv-ketel voor de projectmatige markt voor warmte en warm water. Uitblinker in lage energiekosten en gebruiksgemak waarbij naast betrouwbaarheid ook de aanschafprijs een rol speelt. Basis voor warmte en comfort.

ATAG P & specificaties

Het belangrijkste onderdeel van de P-Serie is de warmtewisselaar, een buizenstelsel dat zijn warmte overdraagt aan het water dat de woning verwarmt. Dit ‘warme hart’ is gemaakt van de hoogste kwaliteit roestvaststaal. Ongevoelig voor roestvorming en slijtage en zorgt zo voor een betere warmteoverdracht in vergelijking met een aluminium warmtewisselaar.

De P EC-versies zijn voorzien van de ATAG exclusieve Economizer (Rookgaskoeler) dat de warmte van de rookgassen benut, die normaal gesproken via de schoorsteen verdwijnen. Zo wordt de ketel nog zuiniger en de energierekening nog lager. Standaard wordt de P uitgeleverd met een concentrische 60/100 mm rookgasafvoeraansluiting en is geschikt voor collectieve rookgasafvoersystemen (CLV).

De thermostaataansluiting is geschikt voor OpenTherm 4.0 SmartPower en aan/uit-aansluiting. Geschikt om samen te werken met zonlichtsystemen en de ATAG One Zone; de slimme WiFi-thermostaat. Door het compact formaat van 44 x 70 x 27,5 cm is het zelf mogelijk voor plaatsing in een keukenkastje. Ook 'warmtepomp ready', dus klaar voor de toekomst.

Kwaliteitsverklaringen P-Serie

De gecontroleerde kwaliteitsverklaringen zijn beschikbaar voor tapwater PFHRT, Hulpenergie & HT/LT en terug te vinden in de BCRG databank en in het EPG softwareprogramma Uniec2. Er kan dus voor nieuwbouw (EPC) en renovatie (EI) een hybride vorm worden berekend. Denk hierbij aan de combinatie P-Serie met de hybride Energion M warmtepomp.

Assortiment

De serie bestaat uit 6 combiketels. Drie combiketels beschikken over de ATAG exclusieve Economizer (EC versie). Bekijk alle modellen op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie