Nieuwe responsieve website voor Deceuninck

“Ook de actieve bouwprofessional die de website bezoekt, zal de gewenste informatie sneller en eenvoudiger vinden.”

Als marktleider in profielen voor duurzame bouwtoepassingen investeert Deceuninck niet alleen in de ontwikkeling van nieuwe producten. Ook op gebied van communicatie blijft Deceuninck zich vernieuwen en verbeteren. Nu surfers op het internet een persoonlijke en interactieve aanpak steeds belangrijker vinden, lanceert Deceuninck een vernieuwde website met een nog betere gebruikerservaring.

Digitale transformatie

Een eerste belangrijke vernieuwing van de website www.deceuninck.nl is dat deze responsief is. De weergave van de website wordt geoptimaliseerd in functie van de schermgrootte en het type toestel van de gebruiker.
Het responsieve design zorgt enerzijds voor een betere gebruikerservaring omdat de site veel overzichtelijker is en ook de navigatie efficiënter verloopt. Anderzijds worden mobielvriendelijke websites door Google beloond met een hogere ranking. Hierdoor wordt de website hoger in de resultatenlijst van Google getoond op het moment dat consumenten of bouwprofessionals op zoek zijn naar informatie over bouwen, verbouwen, profielen, kozijnen, deuren, gevelbekleding, vlonderplanken, boeidelen...

Nieuwe responsieve website voor Deceuninck

Customer journey

Naast het responsieve design zijn ook de look & feel en de navigatie van www.deceuninck.nl grondig aangepakt. Zo wordt de bezoeker beter begeleid tijdens de ‘customer journey’, dit is het traject dat iemand aflegt voor hij of zij overgaat tot de aankoop van een product. Ook de actieve bouwprofessional die de website bezoekt, zal de gewenste informatie sneller en eenvoudiger vinden.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie