Geteste systemen voor tegelwerk

PCI heeft haar systemen voor waterdichting, tegellijmen, vloerreparatie en kelderafdichting uitgebreid en praktische verwerkingsvideo’s toegevoegd.

De voordelen van één systeem zijn onder andere dat een systeemgarantie voor het project wordt verstrekt. En de producten zijn op elkaar afgestemd en in combinatie getest.

 

Op PCI-Afbouw.nl staan per systeem een beschrijving, een overzicht van de benodigde producten, productinformatie, video’s over het aanbrengen van het systeem inclusief aanvullende tips en een handige verbruiksberekeningstool.

 

De keuze is breed

Beginnend bij het afdichten en betegelen van een badkamer, terras of zwembad, toont PCI ook speciale toepassingen, zoals het verlijmen van natuursteen, mozaïek, of tegelwerk in de industrie - bij chemische of mechanische belasting.

Afhankelijk van de wensen kan worden gekozen uit verschillende varianten. Bijvoorbeeld een terras met een waterafdichtingslaag, afdichtingsmatten of een waterdoorlatende drainagelaag.

Daarnaast biedt PCI verschillende systemen aan om een lekke kelder te saneren, voor statische of versterkende betonreparatie en om vloeren te repareren en te verzegelen.

 

Meer info: www.PCI-Afbouw.nl