Jouw klanten verwachten waterdichte garanties, jij toch ook?

Van RAUTITAN mag je meer verwachten

Kraanwater is het belangrijkste en best bewaakte voedingsmiddel van Nederland. Eenmaal ingebouwd verdwijnen de buizen in de wand of de vloer en daarmee uit het zicht.

Daarom is het juist zo belangrijk, om bij de keuze van het leidingsysteem de toekomst voor ogen te houden.

RAUTITAN biedt het totaalpakket voor een veilig transport van drinkwater. Het innovatieve installatiesysteem zonder O-ring zorgt voor minimale drukverliezen, optimale hygiëne en een gegarandeerde levensduur van meer dan 50 jaar.

Stap ook over op kwaliteit en profiteer van onze waterdichte garanties:

1.PE-Xa buizen voor een lange levensduur en corrosiebestendigheid

Omdat de mooiste projecten de beste materialen verdienen zijn RAUTITAN buizen gemaakt van PE-Xa. Dit oersterke materiaal zorgt voor een gegarandeerde levensduur van meer dan 50 jaar, en heeft een gladde binnenlaag waardoor aanslag wordt voorkomen en hygiëne voorop staat!

2.Unieke verbindingstechniek zonder O-ring

Door gebruik te maken van schuifhulzen zit iedere verbinding permanent dicht zelfs zonder gebruik te maken van een O-ring. Zo kun je binnen 3 eenvoudige stappen de RAUTITAN buis verbinden.

3.Geen dode ruimtes, dus optimale drinkwaterhygiëne

De geoptimaliseerde overgang zorgt voor minimale drukverliezen. Zo biedt RAUTITAN gunstige Zeta-waarden voor elke installatie, en worden vervelende stromingsgeluiden en temperatuurschommelingen voorkomen.

Ga voor alle slimme voordelen naar www.rehau.nl/expectmore
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie