Kunststof wandbekleding van 100% gerecycled acrylaat

Wallcrylic® ECO collectie: een volledig circulaire oplossing

Bij PyraSied werken we al jaren samen met vakmensen in de renovatie en afbouw. We leveren onder andere wandbekledingsplaten van acrylaat, een ideale oplossing.

Het is namelijk drie keer sneller geïnstalleerd dan een tegelwand, 25 keer sterker dan glas en gemakkelijk schoon te houden.

Vanaf nu bieden we bij PyraSied iets nieuws aan, namelijk de Wallcrylic® ECO collectie. Er zijn twee kleuren, wit en zwart, in 4 mm dikte. De plaat is gemaakt van 100% gerecycled pre- en post-consumer acrylaat. Dit houdt in dat de grondstof van de plaat bestaat uit afval dat tijdens de productie ontstaat en afval dat na intensief gebruik ingeleverd is voor recycling.

Een voordeel van de kunststof acrylaat is dat het onbeperkt gerecycled kan worden. Veel kunststoffen worden na het recyclen van mindere kwaliteit. De kwaliteit van acrylaat blijft gelijk. Het kan meerdere malen gerecycled worden en blijft dezelfde uitstekende materiaaleigenschappen houden.

Perfect voor vakmensen en eindgebruikers

Kunststof wandbekleding is ideaal voor vakmensen. PyraSied levert het materiaal op maat, op de gewenste locatie en op de gewenste dag. Zo kun je het gemakkelijk en snel installeren. Het materiaal kan over bestaande tegel- en glaswanden geplaatst worden. Zolang de achtergrond vlak en schoon is, kun je het installeren.

Voor gebruikers is het materiaal ook ideaal. Het materiaal blijft lang mooi en is gemakkelijk te onderhouden. Het heeft namelijk nauwelijks voegen. Kalk en vuil hechten slecht, waardoor het goed past bij ruimtes die sneller vies worden, zoals studentenhuizen, kleedkamers, toiletruimtes en ziekenhuizen.

Assortiment

PyraSied biedt drie verschillende collecties aan:

Bestellen en vragen

Voor alle varianten geldt, vandaag voor 13:00 besteld is de volgende werkdag op maat in huis.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een sampleketting om het materiaal in het echt te bewonderen? Neem dan contact op met onze specialisten via (058) 767 61 12, mail naar marketing@pyrasied.nl of bestel direct via pyrasied.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie