Kwaliteitsoplossingen op het gebied van ventilatie met een aantrekkelijk design

Het ventileren van een woning is van belang voor een gezond binnenklimaat. Als specialist in beglazingsartikelen heeft Belned een ruim assortiment ventilatieroosters.

In september introduceerde het bedrijf een nieuwe standaard: MegaAir. Belned biedt met MegaAir kwaliteitsoplossingen op het gebied van ventilatie met een aantrekkelijk design.

 

Het eigen label van de specialist in beglazingsartikelen bestaat uit een selectie meest voorkomende ventilatieroosters. De belangrijkste voordelen van Belned MegaAir leest u hieronder:

 

  • Gezond binnenklimaat - de constante toevoer van verse lucht voorkomt het teveel aan koolstofdioxide, waterdamp en onprettige luchtjes in huis.
  • Design - Belned MegaAir ventilatieroosters zijn beschikbaar in de meeste RAL-kleuren. De elegante plaatsing zorgt er ook voor dat er niets wijzigt aan de woning.
  • Onderhoudsvriendelijk  -geen terugkerend onderhoud nodig, zoals verven. Reinigen met lauw water of een niet agressief poetsmiddel volstaat.
  • Duurzaam - de aluminium onderdelen van de Belned MegaAir ventilatieroosters zijn UV- en vochtbestendig, roesten niet en zijn vormvast.
  • Milieuvriendelijk - alle onderdelen van de Belned MegaAir ventilatieroosters zijn 100% te recyclen en herbruikbaar.
  • Maatwerk - Belned MegaAir ventilatieroosters zijn er voor de meeste glasdiktes en alle raamtypes (hout, aluminium en kunststof) en worden door Belned voor u op maat geleverd.
  • Belned kwaliteit - als specialist heeft Belned kennis en ervaring in huis op het gebied van beglazingsartikelen. Het bedrijf staat voor kwaliteit en biedt u dit dus ook met de MegaAir ventilatieroosters.

 

Binnen de range MegaAir presenteert Belned de MegaAir 80HD en MegaAir 80FL. Dit zijn thermisch onderbroken aluminium ventilatieroosters voor op het glas met een glasaftrek van slechts 80 mm. De FL-variant is speciaal ontwikkeld voor schuiframen en -deuren. De ventilatieroosters kunnen geïntegreerd worden in zowel kunststof, houten als aluminium kozijnen en op ramen met verschillende glasdiktes (glasgoot van 26, 30, 34, 38, 39-53 mm). Met glasgoot van 39 tot 53 mm zijn ze ook geschikt voor triple glas.

 

Meer weten over deze nieuwe standaard voor ventileren? Kijk op www.belned.nl/mega-air of neem contact op met de vertegenwoordigers van Belned via (0162) 57 65 76.