Accuraat, snel en kosten-effectief

AI in the Box: Deep Learning Analytics

IDIS introduceert AI in the Box (DV-2116), het versterkt de kracht van video-observatie systemen met de meest nauwkeurige Deep Learning Analytics.

IDIS Deep Learning Analytics (IDLA) heeft in onafhankelijke tests een ongekende nauwkeurigheid van 97% behaald, een recordprestatie met daarnaast een snelle data verwerking.

De DV-2116 maakt Deep Learning Analytics toegankelijk voor kleine tot middelgrote toepassingen, waardoor de beveiliging en de efficiƫntie van de controlekamer worden verbeterd. Het plug-and-play IDLA-ready apparaat wordt geleverd met een NVDIA GTX1060 GPU-chipset waarmee tot 16 kanalen tegelijkertijd kunnen worden geanalyseerd. Gebruikers profiteren van:

  • robuuste en kalibratievrije objectdetectie en -classificatie (objecten zoals mensen, auto's en fietsen);
  • detectie van indringers en rondhangende personen;
  • krachtige intelligente zoekfuncties;
  • volgen op kleur, object en nummer.

De introductie van AI in the Box maakt Deep Learning Analytics nu gemakkelijker toe te passen middels een eenvoudige plug-and-play installatie via IDIS Solutions Suite video management software (VMS). De nauwkeurigheid van 97% minimaliseert valse alarmen, waardoor de detectie- en monitoringprestaties aanzienlijk worden verbeterd.

De Deep Learning Engine van IDIS, die de nieuwe DV-2116 AI in the Box-oplossing aandrijft, kan potentieel significante bewegingen en kenmerken van mensen en voertuigen herkennen, terwijl activiteiten die niet relevant zijn worden genegeerd. De technologie kan snel uren video doorlopen om specifieke personen te vinden. Door de zelflerende eigenschappen wordt het na verloop van tijd ook nauwkeuriger.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie