Het Bedienbaar Daklicht behoort om meerdere redenen tot de allerbeste daklichten die in de markt verkrijgbaar zijn.

En door de enorme keuze in standaard maten – meer dan 900! - blijft maatwerk ook nog eens betaalbaar. Verkrijgbaar in zowel elektrische- als handbediende uitvoering.

 

Zeer hoge isolatiewaarde

De robuuste bouwkundige opstand van 75 mm dikte is volledig hoogwaardig geïsoleerd in een koudebrugvrije constructie. Het raamelement is standaard voorzien van Triple beglazing (HR+++) inclusief zwarte thermisch gescheiden afstandshouders.

 

Veel daglicht en frisse lucht

Bij Vlakkelichtkoepel is de maat van alle daklichten gelijk aan de dakopening. Zo geeft bijvoorbeeld een Bedienbaar Daklicht 200x100 cm ook echt 2 m² netto daglicht. Bij veel gelijksoortige producten is dat aanzienlijk minder. De ruime raamopening van 25 cm biedt volop ventilatie.

 

Uitstekend getest

Testlaboratorium ift Rosenheim (Duitsland) heeft het Bedienbaar Daklicht beproefd op essentiële kenmerken volgens EN 14351-1. De uitkomsten zijn zo goed dat gesproken kan worden van één van de allerbeste daklichten die in de markt verkrijgbaar zijn. 

 

Bekijk hieronder een korte video van de uitgevoerde testen:

 

 
Mooi en gemakkelijk

Het Bedienbaar Daklicht bestaat altijd uit één ruit en kent geen storende lijsten of profielen. Water en vuil lopen ongehinderd weg. De ruit is geplaatst in een stijlvol zwart (RAL 9005) geanodiseerd aluminium frame. De geïsoleerde opstand is aan de zichtzijde afgewerkt in wit gepoedercoat aluminium (RAL 9010). Wilt u de binnenzijde zelf afwerken, dan is dat vanwege de verticale opstand zeer gemakkelijk. Het daklicht wordt elektrisch bediend en gaat traploos open en dicht. De kettingmotor is onzichtbaar weggewerkt in de opstand en toch goed bereikbaar in geval van service. Een regensensor is optioneel mogelijk. Het gehele element wordt kant en klaar (prefab) geleverd. Binnen- of buitenzonwering is standaard leverbaar.