De unieke mobiele scheidingswanden van Multiwal

Multiwal ontwikkelt, produceert en levert mobiele scheidingswanden. Dat doet het bedrijf inmiddels ruim 60 jaar.

Multiwal is een internationaal opererende onderneming dat efficiënt werken in elke ruimte mogelijk maakt, waarbij flexibiliteit en een stijlvol uiterlijk hand in hand gaan. Dankzij de flexibiliteit van de Multiwal vouwwanden, mobiele glaswanden en paneelwanden kan aan elke wens worden voldaan.

 

In het verleden boodt Multiwal al veel opties aan op haar mobiele paneelwanden. Inmiddels verwerkt het bedrijf heel veel van deze opties standaard in haar producten. Haar standaard toepassingen zijn vaak veel uitgebreider dat de standaarden elders in de markt. Multiwal biedt onbegrensde mogelijkheden in onder andere kleur, afwerkingen en design. Op Multiwal’s projectenpagina krijgt u een indruk van de mogelijkheden.

 

Multiwal heeft een nieuwe frameconstructie ontwikkeld met verticale kokerprofielen. Dit zorgt ervoor dat het frame heel stijf blijft; verdraaien of verbuigen van uw wanden is zo onmogelijk. En dat garandeert een optimale aansluiting tussen de elementen met de daarbij behorende geluidsisolatie! De nieuwe serie voldoet vanzelfsprekend ook aan alle TÜV-veiligheidsrichtlijnen.

 

Met de introductie van deze nieuwe wanden heeft Multiwal haar website een nieuwe ‘look and feel’ gegeven en biedt het bedrijf volledig nieuwe documentatie waarin de klant meegenomen wordt naar de wondere wereld van de hoogwaardige kwaliteitsproducten van Multiwal.

 

Multiwal: moved by quality.

 

Duurzame en verantwoord produceren

Multiwal en kwaliteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het bedrijf beschikt over alle benodigde certificaten, zoals DIN en ISO 9001. Daarnaast voldoen alle type paneelwanden aan de nieuwste richtlijnen TÜV-veiligheidscertificaten en werkt Multiwal ook nog eens duurzaam volgens het FSC-keurmerk.

Om de geluidweringseisen van haar wanden te waarborgen worden de paneelwanden getest bij TNO in Delft, de ITA in Wiesbaden en het Fraunhofer-Institut te Stuttgart in Duitsland. Hier behalen Multiwal met haar wanden een hoge score, die niet onder doet voor ‘gewone’ moderne vaste wanden.

 

Waarom kiezen voor Multiwal?
  • scherpe prijs en hoge kwaliteit door eigen fabricage;
  • uitstekende service wereldwijd;
  • Multi Electric zonder meerkosten op type Select en Commandoor;
  • DIN, ISO en FSC gecertificeerd.

 

Meer informatie vindt u op nl.multiwal.eu.