Dubbele nominatie PSI Awards 2019

IDIS is genomineerd in de categorieën "CCTV product of the year 2019" en "Software/signalling product 2019"

Vol trots meldt IDIS dat twee producten genomineerd zijn voor een prijs in de PSI Awards 2019, namelijk de DC-Y6513RX 5MP IR Fisheye Camera (CCTV product van het jaar 2019) en Dynamic Privacy Masking, een product voor het achteraf toepassen van privacy maskers in bewakingsbeelden (Software/signalling product 2019).

Nu de nominaties bekend zijn is de strijd nog niet gestreden, er zijn stemmen nodig!

In de afgelopen twee maanden is aan de lezers van PSI-tijdschriften gevraagd welke technologieën ze het afgelopen jaar hebben geïnstalleerd en waar ze de beste resultaten mee hebben behaald, of over welke technologieën ze hebben gelezen die ze het meest interessant vonden. Functies, voordelen, installatiegemak en de beste service zijn allemaal factoren waarom de finalisten werden genomineerd, maar wie de winnaar wordt in elk van de categorieën, wordt bepaald door het aantal online stemmen dat voor deze finalist wordt uitgebracht.

Stemmen kan nog tot en met 16 september via deze pagina.

De winnaars van de Awards worden bekendgemaakt op de avond van 5 november 2019 in Event City in Manchester (op de eerste dag van het SiX-evenement).

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie