Akoestisch vrijhangend plafondeiland met geïntegreerde verlichtingsarmatuur

Ecophon Solo™ Rectangle Line is een vrijhangend element met een geïntegreerd verzonken armatuur. Door de uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen en hoge lichtopbrengst zorgt Solo voor een aangename akoestiek en prettige verlichting in bijvoorbeeld open kantoorruimtes en ruimtes waar vergaderd of geluncht wordt.

 

Het robuuste paneel heeft een afmeting van 2400x1200x40 mm en wordt compleet geleverd met fabrieks-geïntegreerd opaal. Hierdoor is installatie zeer gebruiksvriendelijk: ophangen, de stekker in het stopcontact steken en u bent klaar!

 

Het Ecophon Line armatuur bestaat uit een armatuurbehuizing, een V.S.A. en een opaal matte lichtverspreider. De moderne lichtbron is van zeer goede kwaliteit met een hoog rendement en lange levensduur (meer dan 50.000 uur, L90). Het systeem is gepatenteerd en het ontwerp is geregistreerd (Registered Community Design). Het armatuur is leverbaar in 2 varianten: standaard (aan/uit) en dimbaar.

 

Legio ontwerpmogelijkheden

Solo Rectangle Line is onderdeel van de zeer uitgebreide Solo reeks vrijhangende eilanden en baffles. Door de grote variatie aan afmetingen, vormen en kleuren is Solo een populair designelement waarmee wereldwijd mooie projecten zijn gerealiseerd.

 

Neem een kijkje bij onze referenties en doe inspiratie op!

 

Voor een gezonde geluidsomgeving

De focus op duurzaamheid is een belangrijk aspect in ons productassortiment. Ecophon panelen dragen positief bij aan het realiseren van een gezond binnenklimaat en door de geringe en transparante milieu footprint helpen ze om de hoogste ambities te bereiken bij groene bouwprojecten.

 

Wilt u meer weten?

Check www.ecophon.nl voor meer informatie en ontwerpmogelijkheden.