Upgrade emco entreematten met exclusieve Premium-series

Meer keuze uit verschillende typen en onderscheidende kleuren

Om met de entreemat nog meer het verschil te maken, heeft emco haar profielmatseries Diplomaat en Marschall uitgebreid met de exclusieve Premium-series. Bij de Premium-series kunt u nu kiezen uit meerdere typen schoonloop in vele onderscheidende kleuren.

Zo is het ontwerp van de entree volledig volgens de wensen van de opdrachtgever te maken. De verschillende schoonloopinlages bieden naast de vele esthetische voordelen, de beste oplossing uit oogpunt van belasting, loopfrequentie, vocht- en vuilreductie en veiligheid.

Individueel ontwerp

De vormgeving van de entree is het visitekaartje van een gebouw. Met de emco Premium-entreematten komt emco tegemoet aan de vraag naar individuele ontwerpen. Naast de mogelijkheden van rubber-, cassetteborstel- en textielborstelinlagen met de emco Original entreematten, biedt emco nu met de Premium entreematten zes verschillende schoonloopinlagen.

De succesvolle Maximus-inlage kent u al, maar daar komen nu ook de Aero-, Care-, Conform-, Innova- en Outdoor-inlagen bij. Elke inlage heeft een eigen structuur en is functioneel inzetbaar voor velerlei binnen- en buitentoepassingen. Daarbij biedt de Maximus-inlage en de Outdoor-inlage de additionele mogelijkheid om een logo of ander ontwerp in de entreemat te integreren. Dit creƫert een extra en positieve merkbeleving voor de opdrachtgever.

Bent u voorstander van ecologisch bouwen? Dan kunt u bij de nieuwe Premium-serie kiezen uit twee inlagen van ECONYL-garens. Dit garen bestaat uit 100% gerecycled materiaal en is gekwalificeerd door het onafhankelijke certificeringsbureau DNV.

De huidige series Diplomaat en Marschall zullen blijven bestaan, echter qua naam veranderen in Diplomaat Original en Marschall Original. Zo kan emco zich duidelijk met deze twee series onderscheiden.

emco Benelux B.V.

Tel.: (073) 599 83 00

bouwtechniek@benelux.emco.de

www.emco-bau.com

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie