Fortalit NG, uw gevel verdient het!

Met Fortalit NG als gevelbekleding zit u gegarandeerd goed!

Fortalit NG is volledig recyclebare gevelbekleding voor nieuwbouw- én renovatieprojecten. Het product onderscheidt zich op de gevelmarkt door de unieke prijs/kwaliteitsverhouding.

Daarnaast heeft Fortalit NG diverse gunstige producteigenschappen: duurzaam, onderhoudsarm, UV-bestendig en eenvoudig te monteren. Kortom: met Fortalit NG als gevelbekleding zit u gegarandeerd goed!

Ontdek de voordelen van Fortalit NG

Altijd een strak resultaat
Fortalit NG is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen en in veel verschillende kleuren leverbaar. Hierdoor bent u volledig vrij in de keuze welke uitstraling u voor uw gevel kiest.

Onderhoudsarm
Schilderen is verleden tijd. De UV-bestendige toplaag is ongevoelig voor weersomstandigheden. Daardoor behoudt uw gevel jarenlang zijn originele kleur.

Snelle plaatsing
De geveldelen van Fortalit NG zijn extra breed waardoor uw gevel sneller is geplaatst met gebruik van minder geveldelen. En verder:

  • unieke prijs/kwaliteitverhouding
  • diverse eigentijdse kleuren
  • alle profielen in kleur leverbaar
  • 10 jaar garantie
Decors

Fortalit NG is verkrijgbaar in diverse eigentijdse kleuren. Het complete assortiment bestaat uit geveldelen en bijpassende afwerking- en bevestigingsmaterialen. Fortalit NG kan dus volledig geleverd worden met alle profielen in de bijbehorende kleur. Gratis kleurstalen kunt u aanvragen op www.gevelproducten.nl.

Technische specificaties

Dikte

17 mm

Afmetingen

6000 x 150 mm

Afwerking

Direct in kleur

Gewicht

1170 gr/m1

Opbouw

HPVC met glasvezels

Lengte/breedte tolerantie

max 0,5%

Dikte tolerantie

max 0,4 mm

Gewicht tolerantie

> 5%

Toplaag

Hoogwaardige folie

Krasvastheid

> 20 cN

Uitzettingscoëfficiënt

0,026 mm/m/°C

Garantie

10 jaar

Onderhoud

Reinigen met groene zeep

Benieuwd geworden naar de volledig recyclebare gevelbekleding voor nieuwbouw- én renovatieprojecten? Bestel een monster via www.gevelproducten.nl of neem contact met ons op via (030) 245 55 55.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie