Nieuwe ontwikkelingen bij ABIMAT!

Binnenkort weer assortimentsvernieuwing

Nederlands’ grootste producent van aluminium entreematten ABIMAT lanceert binnenkort weer een flink aantal vernieuwingen in haar assortiment.

De recent gepresenteerde ABI Duplomat Triple is de aftrap voor het verder uitbreiden van het assortiment.

“Het is uniek dat we in onze ruim 100-jarig geschiedenis zoveel nieuwe producten gelijktijdig lanceren! We hebben hier lang aan gewerkt, we zijn er trots op en kunnen niet wachten om dit te presenteren!” aldus dhr. T. Slettenhaar, de vierde generatie van de familie die recent is toegevoegd aan de directie van het familiebedrijf.

COMING SOON

De ABI Alucable DeLuxe is een aluminium entreemat met een 50mm breed profiel. De mat kent een nog beter reinigend vermogen en de entreezone ziet er erg exclusief uit.

De ABI Duplomat Triple is een nieuwe optie voor deze type entreemat. Voorheen was deze leverbaar met enkele of dubbele wisser, maar nu ook in Triple-variant. Met deze bredere inlage, doet deze mat nog beter zijn werk.

Met de ABI AluConnect voegen we een nieuwe productgroep te aan ons assortiment! Ons R&D-team heeft voor deze entreemat een uniek connectsyteem ontwikkeld waarmee de profielen aan elkaar worden gekoppeld en de mat passend kan worden gemaakt in de vloerput. Hierdoor wordt het makkelijker om zelf de entreemat te plaatsen.

Binnenkort kan ook LED-licht worden toegepast in onze entreematten. We werken aan een systeem dat als matkader om de mat kan worden toegepast, maar ook als inlage in de mat. Binnenkort meer informatie hierover!

Een uniek gebouw verdient een unieke entree! De entreezone is eerste plek waar exterieur en interieur elkaar ontmoeten. Deze zone verdient daarom bijzondere aandacht en we bieden vele opties om de uitstraling van het gebouw door te laten werken met de beleving aan de binnenzijde.

Alle nieuwe entreematten zijn leverbaar met de bekende inlage en in elke kleur naar wens.

Vraag ons verkoopteam naar alle mogelijkheden, via www.abimat.nl, email sales@abimat.nl of telefoon (0546) 81 30 21.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie