Nieuwe energiezuilen en vloerdozen van Legrand spelen in op actuele trend

Een flexibele oplossing voor iedere omgeving

Het vat de sterktes van de nieuwe energiezuilen en vloerdozen van Legrand perfect samen.

Deze modulaire oplossingen zijn 100% compatibel met de vereisten van de moderne, flexibele werkplek en de publieke ruimte.

Energiezuilen

Het nieuwe pakket zuilen en mini-zuilen bundelt innovatie, montagegemak en esthetiek. Het assortiment omvat een breed aanbod, waarin alle zuilen dankzij ingenieuze accessoires zoals TV-support, signalisatiepaneel, tafelblad en voet met of zonder wielen en flexibele Ovaline slang, vele nieuwe gebruiksmogelijkheden oplevert.

De zuilen zijn afgewerkt in hedendaags wit, aluminium en zwart, en zijn beschikbaar in een snap-on versie (waar het schakelmateriaal direct ingeklikt kan worden) en een universele versie (voor toepassing van traditionele 80mm schakelmateriaal). De 1 compartiments snap-on versie is de smalste zuil is in de markt, waarin aan 2 kanten schakelmateriaal gemonteerd kan worden. Dankzij het gebruiksvriendelijke Turn & Fix systeem kunnen de zuilen zonder gereedschap eenvoudig vastgezet worden.

Voor iedere werkplek, voor elke situatie is er de juiste zuil. De erg dunne Ovaline-zuilen in geanodiseerd aluminium zijn bijvoorbeeld ideaal om desktop computers te voeden zonder dat daarvoor schakelmateriaal nodig is. De voorbedrade rolzuil is daarnaast erg makkelijk verplaatsbaar in bijvoorbeeld vergaderruimtes.

Vloerdozen

Perfecte integratie en modulaire toepassing zijn ook de kern van het verhaal bij de nieuwe universele IK-4 vloerdozen. Zowel de vloerdozen standaard met tapijtrand of de verzonken met markeerrand passen perfect in alle vloertypes (beton- of technische vloer) en kunnen naadloos gecombineerd worden met elk type vloerafwerking. Door de aantrekkelijke vormen met diverse afwerkingen zijn ze ideaal zijn voor verschillende configuratiemogelijkheden, te voorzien met contactdozen, data of andere aansluittechnieken.

Afhankelijk van de toepassing en de beschikbare hoogte in de vloer kan het schakelmateriaal horizontaal (12, 18 of 24 modules) of verticaal (8, 12 of 16 modules) worden geïnstalleerd. Bovendien is dankzij de slimme montagesystemen de vloerdoos de snelste om te installeren.

Kortom, een Legrand IK-4 vloerdoos is een modulaire oplossing die zich aanpast aan een omgeving in beweging.

De innovatieve energiezuilen en vloerdozen zijn compatibel met meer dan 200 Mosaïc schakelmateriaal functies van Legrand.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie